

הישארו מעודכנים - קבלו עדכונים ישירות למייל!
מלכת הפטריות באינסטוש
אנחנו רוצים לגלות לכם מה הוא הפינוק האמיתי שלנו בתקופה האחרונה🤭
קרואסון צ’דר ונקטרינות מקורמלות 🥐
מצרכים :
קרואסון חמאה גדול
רוטב ויניגרט נענע של תמרה
חסה של מרינה
נקטרינה
סוכר חום
2 כפות שמן קנולה
גבינת צ’דר כתומה
גבינת צ’דר בהירה
פרוסות מלפפון
מיקרו בזיל של מרינה
אופן הכנה:
במחבת שחוממה מראש, שמים 2 כפות שמן ומעט סוכר חום ומקפיצים פרוסות נקטרינה עד להתקרמלות. פורסים קרואסון חמאה , מזלפים רוטב ויניגרט נענע של תמרה, מניחים עלה חסה רענן ופרוסות מלפפון, פרוסות צ’דר ונקטרינה מקורמלת. מעטרים במיקרו בזיל וסוגרים.

מצאנו את המתכון המושלם לחורף🥰, כריך שאפשר לקחת החוצה ולהתפנק איתו בכל מקום (ואפשר גם להישאר בחוץ במקום חמים, אנחנו לא שופטים).
כריך חם של אסאדו ופטריות 🥪
מצרכים :
לחם מחמצת קמח מלא
רוטב אריסה תמרה
בצל
נקניק אסאדו מעושן
פטריות שימאג’י חומות ולבנות
מיקרו אפונה מרינה
שמן זית
אופן הכנה:
שמים מעט שמן זית במחבת ומחממים. מקפיצים את שני סוגי הפטריות עד להשחמה קלילה
בונים את הכריך:
מורחים רוטב אריסה של תמרה, מניחים חתיכות בצל, פטריות חמות ומעל חתיכות נקניק אסאדו מעושן. מעטרים במיקרו אפונה.

קבלו את הכריך שפותח לנו את השבוע בצורה הכי טובה שיש ❤️
כריך קורנביף ופסטו
מצרכים :
לחם רוסי שחור
4 עלים של חסה סלנובה
עלי רוקט
100 גר’ קורנביף
מלפפון
מיני פלפלונים אדומים מרינה
אורגנו
פסטו של תמרה
אופן הכנה:
פורסים לחם רוסי שחור לשתי פרוסות עבות. מורחים בכמות נדיבה של פסטו תמרה. מניחים עלים של חסה סלנובה ורוקט, קורנדביף, קולפניות של מלפפון ופרוסות מיני גמבה אדומה. מעטרים באורגנו טרי.
