יש סנדוויצ’ים שאי אפשר לעמוד בפניהם, הנה אחד מהם 😍
כריך גבינה כחולה ואגסים צלויים
מצרכים :
לחם מחמצת צרפתי
אגס
100 גר’ גבינה כחולה
דבש
חופן אגוזי מלך
2 כפות שמן זית
מלח אטלנטי
רוטב ויניגרט בלסמי של תמרה
מיקרו אפונה מרינה
אופן הכנה:
חותכים את האגסים לאורך, לפרוסות דקות
מחממים שמן זית במחבת וצולים כשתי דק מכל צד עד להזהבה
מרכיבים את הכריך:
פורסים 2 פרוסות עבות מהלחם
מורחים רוטב ויניגרט בלסמי של תמרה
מניחים פרוסות גבינה כחולה
ומעליהן את האגסים הצלויים
מעטרים במיקרו אפונה, אגוזי מלך קצוצים, וזילוף דבש