עובדי מרינה יקרים, ברוכים הבאים לפורטל
ריכזנו עבורכם כל המידע במקום אחד
מה קורה במרינה

בקרוב ......

בקרוב.....
מלכת הפטריות באינסטוש
אנחנו רוצים לגלות לכם מה הוא הפינוק האמיתי שלנו בתקופה האחרונה🤭
קרואסון צ’דר ונקטרינות מקורמלות 🥐
מצרכים :
קרואסון חמאה גדול
רוטב ויניגרט נענע של תמרה
חסה של מרינה
נקטרינה
סוכר חום
2 כפות שמן קנולה
גבינת צ’דר כתומה
גבינת צ’דר בהירה
פרוסות מלפפון
מיקרו בזיל של מרינה
אופן הכנה:
במחבת שחוממה מראש, שמים 2 כפות שמן ומעט סוכר חום ומקפיצים פרוסות נקטרינה עד להתקרמלות. פורסים קרואסון חמאה , מזלפים רוטב ויניגרט נענע של תמרה, מניחים עלה חסה רענן ופרוסות מלפפון, פרוסות צ’דר ונקטרינה מקורמלת. מעטרים במיקרו בזיל וסוגרים.

מצאנו את המתכון המושלם לחורף🥰, כריך שאפשר לקחת החוצה ולהתפנק איתו בכל מקום (ואפשר גם להישאר בחוץ במקום חמים, אנחנו לא שופטים).
כריך חם של אסאדו ופטריות 🥪
מצרכים :
לחם מחמצת קמח מלא
רוטב אריסה תמרה
בצל
נקניק אסאדו מעושן
פטריות שימאג’י חומות ולבנות
מיקרו אפונה מרינה
שמן זית
אופן הכנה:
שמים מעט שמן זית במחבת ומחממים. מקפיצים את שני סוגי הפטריות עד להשחמה קלילה
בונים את הכריך:
מורחים רוטב אריסה של תמרה, מניחים חתיכות בצל, פטריות חמות ומעל חתיכות נקניק אסאדו מעושן. מעטרים במיקרו אפונה.

קבלו את הכריך שפותח לנו את השבוע בצורה הכי טובה שיש ❤️
כריך קורנביף ופסטו
מצרכים :
לחם רוסי שחור
4 עלים של חסה סלנובה
עלי רוקט
100 גר’ קורנביף
מלפפון
מיני פלפלונים אדומים מרינה
אורגנו
פסטו של תמרה
אופן הכנה:
פורסים לחם רוסי שחור לשתי פרוסות עבות. מורחים בכמות נדיבה של פסטו תמרה. מניחים עלים של חסה סלנובה ורוקט, קורנדביף, קולפניות של מלפפון ופרוסות מיני גמבה אדומה. מעטרים באורגנו טרי.
