חומוס עם פטריות מוקפצות - עטרה ז׳ורנו

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 חבילות פטריות שמפיניון של מרינה
  • 2 בצלים לבנים
  • 1 גמבה אדומה
  • 1/4 צרור כוסברה
  • 3 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
  • 2 כפות סילאן
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס, 1/2 כפית מלח גס.
  • חומוס- למריחה
  • שמן- לטיגון

הוראות הכנה

  1.  שוטפת היטב את הפטריות ומנגבת עד יבוש.
  2. ⁠חותכת את הבצל לפרוסות דקות ומטגנת כ-4 דקות עד להזהבה.
  3. מוסיפה את הפטריות שלמות ומטגנת כ-2 דקות עם הבצל.
  4. חותכת את הגמבה לרצועות קטנות.
  5. מוסיפה את הגמבה והכוסברה למחבת ומטגנת כ-3 דקות.
  6. מוסיפה את רוטב הצ׳ילי המתוק, הסילאן והתבלינים ומערבבת היטב.
  7. בצלחת עמוקה מסדרת את ממרח החומוס ומוסיבה את תוספת הפטריות מעל.
  8. מזלפת מעל שמן זית ומקשט בכוסברה.

מתכונים דומים

  • באגט סרוולד איטלקי ותאנים - חגית גורן ונועה קרליק

  • ג'בטה קורנדביף וממרח של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

  • קרואסון צ'דר ונקטרינות מקורמלות - חגית גורן ונועה קרליק

  • כריך קורנדביף ופסטו של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

  • כריכים חלומיים של מרינה - כריך בייגל מפנק של גבינת שמנת וסלמון מעושן

  • לכל המתכונים