סיגרים במילוי בורגר טבעוני של הדסה

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 30
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חזה עוף פרוס דקיק
  • 1 חב' בורגר פטריות "מרינה"
  • 1 בצל מגורר
  • חופן כוסברה קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות שמן
  • כף ראס אל חנות
  • מלח, פלפל

 

לרוטב:

  • 2 בצל לבן פרוס
  • 1 בצל סגול פרוס
  • ⅓ כוס סילאן
  • כוס מים רותחים
  • מלח, פלפל

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את חומרי המלית ,לשים לתערובת אחידה
  1. ממלאים את חזה העוף ומגלגלים.
  2. מטגנים את הבצלים בסיר סוטאז',
  3. מוסיפים סילאן, מלח ופלפל.
  4. מוסיפים את חזה העוף בצורה מסודרת
  5. יוצקים כוס מים רותחים מעל הכל .
  6. מכסים ומבשלים על אש בינונית כשעה עד לצמצום הרוטב.

בתיאבון ♡

מתכונים דומים

  • סטייק מפטריות פורטבלו

  • כדורי פירה ממולאים בשר ופטריות מושלמים

  • חומוס אבוקדו - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

  • טאקו מכסיקאני - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

  • ספרינג רולס ירקות - מעטפות דפי אורז - חגית גורן, בלה רודניק

  • לכל המתכונים