עראיס בשר, מנגולד ופטריות – מתכון של מאמא מור מנבחרת @israeli_kitchen

עראייס בשר, מנגולד ופטריות - מתכון של מאמא מור מנבחרת @israeli_kitchen
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חבילת פטריות טריות של מרינה (שמפּניון / פורטובלו)
  • 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • 1 שן שום כתושה
  • חופן עלי בייבי מנגולד של טעם הטבע
  • 250 גרם בשר טחון
  • חופן צנוברים קלויים
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל שחור – לפי הטעם
  • שמן זית לטיגון
  • פיתות טריות (רצוי דקות)
  • טחינה / סלט ירקות של טעם הטבע – להגשה

הוראות הכנה

  1. מטגנים בייבי מנגולד עם שום
  2. טוחנים פטריות עם בצל במעבד מזון
  3. מערבבים בשר טחון עם תערובת של מנגולד ופטריות, מתבלים ומוסיפים צנוברים קלויים
  4. ממלאים את הפיתות: פותחים את הפיתות בזהירות וממלאים כל אחת בתערובת החמה
  5. צולים את העראיס: מברישים את הפיתות משני הצדדים במעט שמן זית וצולים על מחבת פסים, טוסטר או בתנור – עד שהן זהובות ופריכות מבחוץ

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות