עראיס בשר, מנגולד ופטריות – מתכון של מאמא מור מנבחרת @israeli_kitchen

מצרכים
- חבילת פטריות טריות של מרינה (שמפּניון / פורטובלו)
- 1 בצל קטן, קצוץ דק
- 1 שן שום כתושה
- חופן עלי בייבי מנגולד של טעם הטבע
- 250 גרם בשר טחון
- חופן צנוברים קלויים
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- מלח ופלפל שחור – לפי הטעם
- שמן זית לטיגון
- פיתות טריות (רצוי דקות)
- טחינה / סלט ירקות של טעם הטבע – להגשה
הוראות הכנה
- מטגנים בייבי מנגולד עם שום
- טוחנים פטריות עם בצל במעבד מזון
- מערבבים בשר טחון עם תערובת של מנגולד ופטריות, מתבלים ומוסיפים צנוברים קלויים
- ממלאים את הפיתות: פותחים את הפיתות בזהירות וממלאים כל אחת בתערובת החמה
- צולים את העראיס: מברישים את הפיתות משני הצדדים במעט שמן זית וצולים על מחבת פסים, טוסטר או בתנור – עד שהן זהובות ופריכות מבחוץ