שיפודי פרגיות ופטריות - STAVIS@
מצרכים
- קילו פרגיות חתוכות לקוביות
- 2 סלסלות פטריות חתוכות לחצאים
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 1 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
- 1/2 צ׳ילי חריף קצוץ דק מאוד (או רבע גמבה)
- 4 שינים שום כתושות
- 1 כף סילאן
- 1 כפית גדושה פפריקה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1/4 כוס שמן זית
הוראות הכנה
1. בקערה מערבבים יחד את הפטרוזיליה, הצ׳ילי הקצוץ, השום הכתוש, הסילאן, שמן הזית והתבלינים.
2. אל הקערה מוסיפים את קוביות הפרגית, קוביות הגמבה והפטריות. מערבבים היטב עד שהכל מצופה היטב.
3. משפדים על שיפודי עץ קצת מכל דבר.
4. על מנגל חם או פלאנצ׳ה צורבים מכל הצדדים עד שהעוף מוכן.
5. מגישים רותח ישר מהמנגל!