שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

שיפודי פרגיות ופטריות על גריל
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  •  קילו פרגיות חתוכות לקוביות
  • 2 סלסלות פטריות חתוכות לחצאים
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
  • 1/2 צ׳ילי חריף קצוץ דק מאוד (או רבע גמבה)
  • 4 שינים שום כתושות
  • 1 כף סילאן
  • 1 כפית גדושה פפריקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן זית

הוראות הכנה

  1.  בקערה מערבבים יחד את הפטרוזיליה, הצ׳ילי הקצוץ, השום הכתוש, הסילאן, שמן הזית והתבלינים.
  2. אל הקערה מוסיפים את קוביות הפרגית, קוביות הגמבה והפטריות. מערבבים היטב עד שהכל מצופה היטב.
  3. משפדים על שיפודי עץ קצת מכל דבר.
  4. על מנגל חם או פלאנצ׳ה צורבים מכל הצדדים עד שהעוף מוכן.
  5. מגישים רותח ישר מהמנגל!

מתכונים דומים

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • פטריות שמפיניון ממולאות בבשר טחון

    פטריות ממולאות בבשר טחון – מתכון קל לאירוח מנצח

  • פסטה עם פסטו רוקט

    פסטה עם פסטו רוקט, מסקרפונה ופרמזן

  • לכל המתכונים