שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

מצרכים
- קילו פרגיות חתוכות לקוביות
- 2 סלסלות פטריות חתוכות לחצאים
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 1 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
- 1/2 צ׳ילי חריף קצוץ דק מאוד (או רבע גמבה)
- 4 שינים שום כתושות
- 1 כף סילאן
- 1 כפית גדושה פפריקה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1/4 כוס שמן זית
הוראות הכנה
- בקערה מערבבים יחד את הפטרוזיליה, הצ׳ילי הקצוץ, השום הכתוש, הסילאן, שמן הזית והתבלינים.
- אל הקערה מוסיפים את קוביות הפרגית, קוביות הגמבה והפטריות. מערבבים היטב עד שהכל מצופה היטב.
- משפדים על שיפודי עץ קצת מכל דבר.
- על מנגל חם או פלאנצ׳ה צורבים מכל הצדדים עד שהעוף מוכן.
- מגישים רותח ישר מהמנגל!