פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

time-cook
הכנה - 45 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פטריות שמפיניון, פורטבלו ופטריות המלך של מרינה
  • 1 קילו פרגיות
  • 1/3 כוס פיסטוקים קלופים ללא מלח
  • צרור פטרוזיליה
  • עלי בזיליקום
  • עלי נענע
  • 2-3 שיני שום

הוראות הכנה

1. טוחנים הכל יחד עם מעט מלח, פלפל גרוס ושמן זית.
2. לוקחים את סטייק הפרגית, משטחים על נייר אפייה ומורחים מהממרח שהכנו.
3. מגלגלים כל פרגית, עוטפים בניילון נצמד מגלגלים ומהדקים. שומרים את 4. הפרגית במקרר ומכינים את הסיר:
5. קוצצים 2-3 בצלים, ומטגנים עד להזהבה.
רק לאחר שהבצל מזהיב, מסירים את הניילון מהפרגית ומסדרים בסיר עם הבצל.
6. מוסיפים משמשים ושזיפים מיובשים, ופטריות נוספות חצויות לחצאים.
מוסיפים כפית מלח, כפית פפריקה מתוקה וחצי כפית כורכום עם 2 כוסות מים רותחים.
7. מוסיפים 2-3 כפות רכז רימונים או סילאן ומבשלים כחצי שעה.
לאחר מכן מעבירים לתנור ללא כיסוי עד להשחמה יפה.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • פטריות פורטובלו ממולאות גבינות וזעתר בציפוי קריספי - kfirrefael@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות