עוף סיני עם פטריות ובקצ'וי - יקיר שוקרון מנבחרת של ישראלי קיטשן

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 500 גר' חזה עוף
  • פטריות של מרינה: 1 חבילה – פטריות שמפיניון, 1 חבילה – מלך היער, 1 חבילה -פורטבלו, 1 חבילה – שימג'י
  • 2 באקצ'וי
  • כף שמן שומשום
  • 4 שיני שום
  • חתיכת ג'ינג'ר
  • 1 פלפל אדום חריף
  • כפית דבש
  • 4 כפות סויה
  • חופן בצל ירוק
  • מלח

הוראות הכנה

  1. את רצועות חזה העוף מכניסים קודם כל למרינדה של דבש סויה וקצת שום, ונותנים לזה קצת לשבת.
  2. בנתיים חותכים את כל הפטריות, הבצל , הג'ינג'ר, הפלפל האדום והשום.
  3. שלב ראשון – מתחילים באידוי עלי הבאקצ'וי! מכניסים אותם למחבת חמה עם מעט מים בכדי שהם יתרככו מעט, ולאחר מכן מעבירים למים קרים.
  4. השלב הבא זה העוף – שופכים כף שמן שומשום למחבת ווק לוהטת ומקפיצים את העוף עד לחריכה מושלמת.
  5. בשלב הבא מוציאים את העוף, ומוסיפים למחבת עוד טיפה שמן, ואת שאר המרכיבים בסדר הזה: שום, ג'ינג'ר, פלפל אדום ולאחר מכן את הפטריות!
  6. מוסיפים מעט סויה ומקפיצים עד שהפטריות מעט מתרככות!
  7. השלב הבא והאחרון – מוסיפים בהדרגה את העוף והבאקצ'וי להקפצה נוספת,
    מוסיפים את הבצל הירוק ובתיאבון !😎

מתכונים דומים

  • לזניה עם פטריות ורוטב בשמל

  • נודלס אטריות אודון עם פטריות

  • סלק ממולא בבורגול - מתכון בריא וטעים

  • פילה לברק עם פטריות פורטבלו של מרינה מטוגנות

  • קובה בורגול עיראקית מטוגנת במילוי בשר ופטריות מרינה - יהודית בטיטו מנבחרת ישראלי קיטשן

  • לכל המתכונים