פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@
מצרכים
- חצי חבילה (250 גרם) פסטה- ספגטי, פטוצ’יני או טליאטלה
- חבילת פטריות מרינה (מומלץ לשלב שמפיניון ופורטובלו)
- שמנת מתוקה-לא לבישול (250 מ״ל)
- חתיכת חמאה נדיבה
- 2 שיני שום קצוצות דק
- מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט
הוראות הכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים בצד מצקת ממי הבישול.
2. במחבת רחבה ממיסים חמאה, מוסיפים את השום לצריבה קצרה ואז את הפטריות לצריבה עמוקה וטובה.
3. מוסיפים את השמנת, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, ומבשלים כ־5 דקות.
4. מוסיפים את מי הבישול ששמרנו, מערבבים היטב ומבשלים עוד כ־2 דקות.
5 מוסיפים את הפסטה למחבת, מערבבים עד שהיא עטופה ברוטב המושלם וזה הכל.
🧀 מומלץ בחום לגרד מעל פרמזן טרי, והתוצאה חגיגה אמיתית.