לזניית פטריות חגיגית

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 חב' דפי לזניה
  • פטריות מכל הסוגים (שמפיניון, שימג'י ומלך היער)
  • 2 כפות קמח
  • 2 שמנת מתוקה
  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט
  • 1 קוטג'
  • ½ גבינת חמד
  • 200 ג' מוצרלה
  • 2 כפות ממרח פסטו

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הפטריות קלות, מוסיפים קמח ותבלינים וממשיכים לטגן. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד הסמכה קלה.
  2. בתבנית פיירקס מסדרים שכבה של דפי לזניה ששלקנו קלות במים רותחים
    יוצקים מעל מהרוטב שמנת.
  3. שמים כף קוטג, מעט חמד ומוצרלה ומפזרים מעט פסטו.
  4. כך ממשיכים 4-5 שכבות, מסיימים עם רוטב ומוצרלה.
  5. אופים בחום של 140° למשך 45 דקות.

מתכונים דומים

  • עראיס מיני בורגר פטריות

    עראיס מיני בורגר פטריות - מתכון של יעל דאבי מנבחרת @israeli_kitchen

  • שווארמה פטריות טבעונית של מרינה

    שווארמה פטריות טבעונית מפתיעה במיוחד - shirchip@

  • גירוס יווני עם קבב פטריות של מרינה

    גירוס יווני עם קבב פטריות של מרינה - itaidagan@

  • פלפלונים פטנט ממולאים אורז ובשר ברוטב עגבניות

    פלפלונים ממולאים אורז ובשר ברוטב עגבניות - limor_ozery_food@

  • פטריות ממולאות בשר

    פטריות ממולאות בשר - מתכוון של מיטל יוסופוב מנבחרת ישראלי קיטשן

  • לכל המתכונים