לזניית פטריות חגיגית

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 חב' דפי לזניה
  • פטריות מכל הסוגים (שמפיניון, שימג'י ומלך היער)
  • 2 כפות קמח
  • 2 שמנת מתוקה
  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט
  • 1 קוטג'
  • ½ גבינת חמד
  • 200 ג' מוצרלה
  • 2 כפות ממרח פסטו

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הפטריות קלות, מוסיפים קמח ותבלינים וממשיכים לטגן. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד הסמכה קלה.
  2. בתבנית פיירקס מסדרים שכבה של דפי לזניה ששלקנו קלות במים רותחים
    יוצקים מעל מהרוטב שמנת.
  3. שמים כף קוטג, מעט חמד ומוצרלה ומפזרים מעט פסטו.
  4. כך ממשיכים 4-5 שכבות, מסיימים עם רוטב ומוצרלה.
  5. אופים בחום של 140° למשך 45 דקות.

מתכונים דומים

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • פטריות שמפיניון ממולאות בבשר טחון

    פטריות ממולאות בבשר טחון – מתכון קל לאירוח מנצח

  • לכל המתכונים