לזניית פטריות חגיגית

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 חב' דפי לזניה
  • פטריות מכל הסוגים (שמפיניון, שימג'י ומלך היער)
  • 2 כפות קמח
  • 2 שמנת מתוקה
  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט
  • 1 קוטג'
  • ½ גבינת חמד
  • 200 ג' מוצרלה
  • 2 כפות ממרח פסטו

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הפטריות קלות, מוסיפים קמח ותבלינים וממשיכים לטגן. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד הסמכה קלה.
  2. בתבנית פיירקס מסדרים שכבה של דפי לזניה ששלקנו קלות במים רותחים
    יוצקים מעל מהרוטב שמנת.
  3. שמים כף קוטג, מעט חמד ומוצרלה ומפזרים מעט פסטו.
  4. כך ממשיכים 4-5 שכבות, מסיימים עם רוטב ומוצרלה.
  5. אופים בחום של 140° למשך 45 דקות.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות