לזניית פטריות חגיגית

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 חב' דפי לזניה
  • פטריות מכל הסוגים (שמפיניון, שימג'י ומלך היער)
  • 2 כפות קמח
  • 2 שמנת מתוקה
  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט
  • 1 קוטג'
  • ½ גבינת חמד
  • 200 ג' מוצרלה
  • 2 כפות ממרח פסטו

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הפטריות קלות, מוסיפים קמח ותבלינים וממשיכים לטגן. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד הסמכה קלה.
  2. בתבנית פיירקס מסדרים שכבה של דפי לזניה ששלקנו קלות במים רותחים
    יוצקים מעל מהרוטב שמנת.
  3. שמים כף קוטג, מעט חמד ומוצרלה ומפזרים מעט פסטו.
  4. כך ממשיכים 4-5 שכבות, מסיימים עם רוטב ומוצרלה.
  5. אופים בחום של 140° למשך 45 דקות.

מתכונים דומים

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

    צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

  • מתכון לפסטה לבנה

    מתכון לפסטה לבנה

  • לכל המתכונים