לזניית פטריות חגיגית
מצרכים
- 1 חב' דפי לזניה
- פטריות מכל הסוגים (שמפיניון, שימג'י ומלך היער)
- 2 כפות קמח
- 2 שמנת מתוקה
- מלח, פלפל, אגוז מוסקט
- 1 קוטג'
- ½ גבינת חמד
- 200 ג' מוצרלה
- 2 כפות ממרח פסטו
הוראות הכנה
- מטגנים את הפטריות קלות, מוסיפים קמח ותבלינים וממשיכים לטגן. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד הסמכה קלה.
- בתבנית פיירקס מסדרים שכבה של דפי לזניה ששלקנו קלות במים רותחים
יוצקים מעל מהרוטב שמנת. - שמים כף קוטג, מעט חמד ומוצרלה ומפזרים מעט פסטו.
- כך ממשיכים 4-5 שכבות, מסיימים עם רוטב ומוצרלה.
- אופים בחום של 140° למשך 45 דקות.