הנודלס הירוק - dar_healthyway@

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
4 servings
כמות מנות

מצרכים

לרוטב:

  • פחית קרם קוקוס
  • 200 גרם תרד טרי
  • חופן עלי רוקט
  • כפית שטוחה של ממרח קארי ירוק
  • כף סוכר חום או סילאן
  • כפית מלח שטוחה
  • *כפית קורנפלור לא חובה

 

מרכיבים למוקפץ:

  • 400 גרם נודלס מבושל
  • 7-8 פטריות
  • בצל לבן
  • 2–3 גבעולי בצל ירוק
  • 2–3 כפות שברי בוטנים קלויים
  • *אפשר להוסיף פרחי ברוקולי

הוראות הכנה

1. טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב עד שמתקבל רוטב ירוק חלק ואחיד. אם רוצים אפשר להוסיף כפית קורנפלור להסמיך את הרוטב.
2. מחממים ווק עם מעט שמן מקפיצים את הפטריות והבצל 3–4 דקות עד שהירקות מתרככים מעט. לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק, את הנודלס המבושל ומערבבים היטב.
3. שופכים את הרוטב לווק ומקפיצים היטב עוד 2–3 דקות. מגישים עם שברי בוטנים מעל.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות