הנודלס הירוק - dar_healthyway@
מצרכים
לרוטב:
- פחית קרם קוקוס
- 200 גרם תרד טרי
- חופן עלי רוקט
- כפית שטוחה של ממרח קארי ירוק
- כף סוכר חום או סילאן
- כפית מלח שטוחה
- *כפית קורנפלור לא חובה
מרכיבים למוקפץ:
- 400 גרם נודלס מבושל
- 7-8 פטריות
- בצל לבן
- 2–3 גבעולי בצל ירוק
- 2–3 כפות שברי בוטנים קלויים
- *אפשר להוסיף פרחי ברוקולי
הוראות הכנה
1. טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב עד שמתקבל רוטב ירוק חלק ואחיד. אם רוצים אפשר להוסיף כפית קורנפלור להסמיך את הרוטב.
2. מחממים ווק עם מעט שמן מקפיצים את הפטריות והבצל 3–4 דקות עד שהירקות מתרככים מעט. לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק, את הנודלס המבושל ומערבבים היטב.
3. שופכים את הרוטב לווק ומקפיצים היטב עוד 2–3 דקות. מגישים עם שברי בוטנים מעל.