ניוקי ציידים איטלקי עם פטריות מרינה - דני מנבחרת ישראלי קיטשן

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 300 גרם סינטה חתוכה לקוביות קטנות
  • חבילת ניוקי (מוכן או ביתי)
  • כ-2 כוסות ציר בקר או 2 כוסות מים רותחים עם כף שטוחה של אבקת ציר בקר
  • פטריות מרינה (איזה סוג שאוהבים וכמה שאוהבים)
  • בצל אחד קצוץ דק
  • 4 – 5 שני שום פרוסות
  • חופן עירית/בצל ירוק קצוץ (לא חובה)

הוראות הכנה

  1. צורבים את קוביות הבשר צריבה קצרה, מוציאים לקערה ומניחים בצד.
  2. מתחילים לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית, מוסיפים את פרוסות השום ומבשלים עוד מס׳ דקות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להשחמה של הפטריות.
  3. מוסיפים את הציר ומבשלים כרבע שעה.
  4. מוסיפים את הניוקי ואת קוביות הסינטה ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  5. וזהו, יש לכם מנה של מסעדה בבית.

 

הערות:

מומלץ לערבב כמה סוגי פטריות למה עשירה בטעמים, אני השתמשתי ב-3 סוגים של פטריות מרינה. הסוג האהוב עלי זה פטריות שימאג׳י.
ניתן להשתמש בסוגי בשר שונים לבישול קצר כמו פילה או אנטריקוט
מומלץ להוסיף את קוביות הבשר ממש לקראת הסוף שלא יתבשל יותר מידי.

מתכונים דומים

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • פטריות שמפיניון ממולאות בבשר טחון

    פטריות ממולאות בבשר טחון – מתכון קל לאירוח מנצח

  • לכל המתכונים