ניוקי ציידים איטלקי עם פטריות מרינה - דני מנבחרת ישראלי קיטשן

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 300 גרם סינטה חתוכה לקוביות קטנות
  • חבילת ניוקי (מוכן או ביתי)
  • כ-2 כוסות ציר בקר או 2 כוסות מים רותחים עם כף שטוחה של אבקת ציר בקר
  • פטריות מרינה (איזה סוג שאוהבים וכמה שאוהבים)
  • בצל אחד קצוץ דק
  • 4 – 5 שני שום פרוסות
  • חופן עירית/בצל ירוק קצוץ (לא חובה)

הוראות הכנה

  1. צורבים את קוביות הבשר צריבה קצרה, מוציאים לקערה ומניחים בצד.
  2. מתחילים לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית, מוסיפים את פרוסות השום ומבשלים עוד מס׳ דקות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להשחמה של הפטריות.
  3. מוסיפים את הציר ומבשלים כרבע שעה.
  4. מוסיפים את הניוקי ואת קוביות הסינטה ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  5. וזהו, יש לכם מנה של מסעדה בבית.

 

הערות:

מומלץ לערבב כמה סוגי פטריות למה עשירה בטעמים, אני השתמשתי ב-3 סוגים של פטריות מרינה. הסוג האהוב עלי זה פטריות שימאג׳י.
ניתן להשתמש בסוגי בשר שונים לבישול קצר כמו פילה או אנטריקוט
מומלץ להוסיף את קוביות הבשר ממש לקראת הסוף שלא יתבשל יותר מידי.

מתכונים דומים

  • פטריות מוקפצות בסגנון אסייתי עם אורז

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

    צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

  • לכל המתכונים