פיצה טורטייה פטריותית - noyaariely@
מצרכים
- כוס מפוצצת במיקס פטריות איטלקי של מרינה
- 4 כפות רוטב עגבניות
- בצל ירוק / בצל לבן מה שיש
- מלח פלפל לתיבול
- 2 טורטיות / פיתה חצויה לשניים
- אופציונאלי – בזיליקום ורוטב טחינה לזילוף מעל
הוראות הכנה
1. חותכים את הפטריות והבצל לפרוסות ומקפיצים כ 3 דקות על מחבת ושמים בצד.
2. מניחים טורטייה על מחבת חמה וצורבים קלות (משני הצדדים כל צד 20 שניות).
3. מתחילים להרכיב את הפיצה על המחבת – מורחים כ2 כפות רוטב עגבניות 4. מניחים מעל את התערובת פטריות, מוסיפים בזיליקום ומומלץ להוסיף מעל.
5. רוטב טחינה או קצת גבינה צהובה אם לא רוצים טבעוני.
6. שמים מכסה לעוד דקה אחרונה בלבד וזה מוכן!