פיצה טורטייה פטריותית - noyaariely@

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • כוס מפוצצת במיקס פטריות איטלקי של מרינה
  • 4 כפות רוטב עגבניות
  • בצל ירוק / בצל לבן מה שיש
  • מלח פלפל לתיבול
  • 2 טורטיות / פיתה חצויה לשניים
  • אופציונאלי – בזיליקום ורוטב טחינה לזילוף מעל

הוראות הכנה

1. חותכים את הפטריות והבצל לפרוסות ומקפיצים כ 3 דקות על מחבת ושמים בצד.
2. מניחים טורטייה על מחבת חמה וצורבים קלות (משני הצדדים כל צד 20 שניות).
3. מתחילים להרכיב את הפיצה על המחבת – מורחים כ2 כפות רוטב עגבניות 4. מניחים מעל את התערובת פטריות, מוסיפים בזיליקום ומומלץ להוסיף מעל.
5. רוטב טחינה או קצת גבינה צהובה אם לא רוצים טבעוני.
6. שמים מכסה לעוד דקה אחרונה בלבד וזה מוכן!

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות