פטריות מכושפות בפיתה בהשראת איל שני - מתכון של יעל דאבי מנבחרת @israeli_kitchen

מצרכים
- 2 פיתות
- 3 כפות שמן זית
- סלסלת פטריות פורטובלו ״מרינה״
- חצי כפית מלח
- חבילת ״שווארמה פטריות טבעונית״ של מרינה
- שליש כוס מים
- 4 כפות שמנת חמוצה
- חופן עלי שמיר
הוראות הכנה
- מחמצת שמן במחבת. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים. מוסיפים את המלח ומערבבים. מסננים ומניחים בצד.
- באותה המחבת מקפיצים את השווארמה יחד עם המים.
- מרכיבים – מורחים 2 כפות שמנת חמוצה בכל פיתה. מוסיפים פטריות, שווארמה ושמיר ומגישים.