פטריות מכושפות בפיתה בהשראת איל שני - מתכון של יעל דאבי מנבחרת @israeli_kitchen

פיתה מלאה בפטריות מכושפות – מתכון בהשראת איל שני עם פטריות של מרינה
time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 פיתות
  • 3 כפות שמן זית
  • סלסלת פטריות פורטובלו ״מרינה״
  • חצי כפית מלח
  • חבילת ״שווארמה פטריות טבעונית״ של מרינה
  • שליש כוס מים
  • 4 כפות שמנת חמוצה
  • חופן עלי שמיר

הוראות הכנה

  1. מחמצת שמן במחבת. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים. מוסיפים את המלח ומערבבים. מסננים ומניחים בצד.
  2.  באותה המחבת מקפיצים את השווארמה יחד עם המים.
  3.  מרכיבים – מורחים 2 כפות שמנת חמוצה בכל פיתה. מוסיפים פטריות, שווארמה ושמיר ומגישים.

מתכונים דומים

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • פטריות שמפיניון ממולאות בבשר טחון

    פטריות ממולאות בבשר טחון – מתכון קל לאירוח מנצח

  • לכל המתכונים