לאפת שיבולת שועל עם שווארמה פטריות של מרינה

מצרכים
לשתי לאפות שיבולת שועל גדולות:
- שתי ביצים
- שליש כוס שיבולת שועל
- שליש כוס חלב מועדף
- רבע כוס קורנפלור
- חבילת שווארמה פטריות מושלמת של מרינה.
הוראות הכנה
- נתחיל מלהוציא את החבילת שווארמה פטריות של מרינה מהמקפיא ונניח אותה על השיש.
- נעבור להכנת הלאפות שיבולת שועל: נכניס אל כל המרכיבים אל כוס בלנדר שייק ונטחן אותן היטב לבלילה אחידה וחלקה.
- נחמם מחבת גדולה ושטוחה לחום גבוה ונשפוך חצי מהבלילה למרכז המחבת ונסובב את המחבת עד שהבלילה תפוזר בכל חלקי המחבת.
- כשהקצוות של הלאפה יתחילו להתנתק נהפוך אותה אל צידה השני לצריבה קלה ונוציא ישירות אל משטח שטוח ונפרוס מגבת מעליה, נכין גם את הלאפה השניה וניח את שתיהן בצד.
- נכין את השווארמה, וזה הכי קל שיש
- נחמם מחבת גדולה ונזלף בה מעט שמן זית, נפתח את העטיפה של השווארמה ונשפוך את התכולה שלה אל המחבת, זה הרגע שהלב שלכן יתחיל להתרגש כי הוא יבין לפי הריח והמראה איזו שווארמה פטריות מטורפת מחכה לכן.
- נבשל לפי הוראות היצרן, בישול של 6-8 דקות עם הוספת 2/3 כוס מים על אש בינונית תוך ערבוב עד שהיא מוכנה ומהפנטת.
- נגלגל את הלאפות שלנו: נניח במרכז נייר האפיה את הלאפה, נמרח במרכזה מעט טחינה נפזר את השווארמה ומעליה את הסלטים עוד קצת שווארמה וטחינה, נגלגל, נעטוף, נחתוך לחצי ונגיש עם בצל ירוק במרכז הביס 🤤