פסטה עם פסטו רוקט, מסקרפונה ופרמזן

פסטה עם פסטו רוקט
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

לסופגניות:

  • 250 גרם פסטה (לינגוויני / ספגטי / פטוצ'יני)
  • חופן גדול של רוקט (ארוגולה) של טעם הטבע
  • 1 שן שום
  • חופן אגוזי מלך (או פקאן / קשיו)
  • חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת
  • 2 כפות גבינת מסקרפונה
  • שמן זית איכותי (כ-⅓ כוס)
  • מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל דנטה. שומרים כוס ממי הבישול.
  2. הכנת הפסטו: בבלנדר שמים: רוקט, שום, אגוזים, פרמזן, מלח, פלפל, ומתחילים לטחון תוך כדי הוספת שמן זית בהדרגה עד קבלת מרקם של ממרח פסטו עשיר.
  3. מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר. מוסיפים את הפסטו ומערבבים. מוסיפים כף-שתיים ממי הבישול שהשארנו כדי לסייע באיחוד הרוטב עם הפסטה.
  4. מוסיפים גבינת מסקרפונה ומערבבים עד להמסה. מתקנים תיבול.
  5. מגישים חם עם עוד פרמזן מעל.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות