פטריות פורטובלו ממולאות גבינות וזעתר בציפוי קריספי - kfirrefael@

time-cook
הכנה - 45 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
6 servings
כמות מנות

מצרכים

לפטריות:
  • 8 פטריות פורטובלו של מרינה
  • מרינדה: שמן זית, מלח, פלפל, זעתר – להשרות 15 דקות
 
 למילוי גבינות:
  • 100 גרם גבינת שמנת
  • 50 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 50 גרם מוצרלה מגוררת
  • 2 כפות שמנת עם זעתר
  • כף שמן זית
  • חצי כף דבש
  • קורט מלח, פלפל שחור, שאטה גרוס
  • בצל ירוק קצוץ דק
 
 לציפוי:
  • קמח
  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם
(ציפוי כפול: קמח → ביצה → פירורים → שוב ביצה → שוב פירורים)
 
 לטיגון:
  • שמן עמו

הוראות הכנה

1.משרים את הפטריות במרינדה ל-15 דקות.
2.מערבבים את כל חומרי המילוי עד קבלת תערובת עשירה.
3.ממלאים את הפטריות ומצפים בציפוי כפול.
4.מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה זהובה.
5.מגישים עם רוטב גבינה נמתח בצד – תענוג!

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות