מרק אסיאתי - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 50 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חבילת איטריות סיניות
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 10 פטריות שמפיניון פרוסות וחצי סלסלה של שימג'י
  • עלי בוק צ'וי 1 חתוכים גס
  • 3 כוסות ציר עוף או מים
  • 1 כף שמן לטיגון
  • 1 כף שמן שומשום
  • כפית לימון או ליים (לא הכרחי)
  • כוסברה קצוצה לעיטור (לא חובה)
  • רוטב סויה לפי הטעם

 

הוראות הכנה

  1. מתגנים את הגי'נג'ר והשום בסיר עמוק על אש גבוהה תוך כדי ערבוב במשך כמה שניות. מוסיפים עלי בוק צ'וי חתוכים גס, את הפטריות שמפיניון פרוסות ופטריות שימג'י.
  2. משרים אטריות בכלי גדול עם הרבה מים במשך רבע שעה
    או עד שהן מתרככות. מסננים.
  3. יוצקים את ציר מרק בקר או עוף עם 2 כפות סויה ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 7 דקות.
  4. לפני ההגשה מוסיפים את האטריות שהתרככו ומערבבים.
  5. מתקנים את התיבול עם רוטב סויה, מפזרים בצל ירוק קצוץ מעל וכמה טיפות שמן שומשום

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות