מצרכים
- חבילת איטריות סיניות
- 4 שיני שום קצוצות
- 10 פטריות שמפיניון פרוסות וחצי סלסלה של שימג'י
- עלי בוק צ'וי 1 חתוכים גס
- 3 כוסות ציר עוף או מים
- 1 כף שמן לטיגון
- 1 כף שמן שומשום
- כפית לימון או ליים (לא הכרחי)
- כוסברה קצוצה לעיטור (לא חובה)
- רוטב סויה לפי הטעם
הוראות הכנה
- מתגנים את הגי'נג'ר והשום בסיר עמוק על אש גבוהה תוך כדי ערבוב במשך כמה שניות. מוסיפים עלי בוק צ'וי חתוכים גס, את הפטריות שמפיניון פרוסות ופטריות שימג'י.
- משרים אטריות בכלי גדול עם הרבה מים במשך רבע שעה
או עד שהן מתרככות. מסננים. - יוצקים את ציר מרק בקר או עוף עם 2 כפות סויה ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 7 דקות.
- לפני ההגשה מוסיפים את האטריות שהתרככו ומערבבים.
- מתקנים את התיבול עם רוטב סויה, מפזרים בצל ירוק קצוץ מעל וכמה טיפות שמן שומשום