מצרכים
- חבילת אטריות אורז רחבות
- סלסלת פטריות שמפיניון קטנות, שימג'י, פורטובלו
- 1 גזר פרוס לרצועות רצועות
- 1 זוקיני פרוס לרצועות רצועות
- 2 כפות שמן
- חצי כפית שמן שומשום
- 3 כפות רוטב טריאקי
- 2 כפות בצל ירוק קצוץ
- כף שומשום
- מעט צ'ילי גרוס
הוראות הכנה
- משרים אטריות אורז במים רותחים במשך רבע שעה או עד שהן מתרככות. מסננים.
- צורבים קלות במחבט לוהטת פטריות שמפיניון קטנות, שימג'י, פורטובלו, רצועות דקות של גזר וזוקיני.
- מוסיפים את האטריות, רוטב טריאקי, שמן שומשום, שום כתוש וצ'ילי לפי הטעם. מקפיצים כ-3 דקות נוספות.
- לפני ההגשה מפזרים בצל ירוק קצוץ, שומשום ועלי כוסברה.
- ניתן לגוון עם טופו, רצועות עוף או בקר.