מוקפץ אסייתי עם אטריות אורז, רצועות קישואים, גזר ופטריות - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 10 דק'
כולל חצי שעה
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חבילת אטריות אורז רחבות
  • סלסלת פטריות שמפיניון קטנות, שימג'י, פורטובלו
  • 1 גזר פרוס לרצועות רצועות
  • 1 זוקיני פרוס לרצועות רצועות
  • 2 כפות שמן
  • חצי כפית שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ
  • כף שומשום
  • מעט צ'ילי גרוס

 

הוראות הכנה

  1. משרים אטריות אורז במים רותחים במשך רבע שעה או עד שהן מתרככות. מסננים.
  2. צורבים קלות במחבט לוהטת פטריות שמפיניון קטנות, שימג'י, פורטובלו, רצועות דקות של גזר וזוקיני.
  3. מוסיפים את האטריות, רוטב טריאקי, שמן שומשום, שום כתוש וצ'ילי לפי הטעם. מקפיצים כ-3 דקות נוספות.
  4. לפני ההגשה מפזרים בצל ירוק קצוץ, שומשום ועלי כוסברה.
  5. ניתן לגוון עם טופו, רצועות עוף או בקר.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות