מוקפץ אסייתי עם אטריות אורז, רצועות קישואים, גזר ופטריות - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 10 דק'
כולל חצי שעה
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חבילת אטריות אורז רחבות
  • סלסלת פטריות שמפיניון קטנות, שימג'י, פורטובלו
  • 1 גזר פרוס לרצועות רצועות
  • 1 זוקיני פרוס לרצועות רצועות
  • 2 כפות שמן
  • חצי כפית שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ
  • כף שומשום
  • מעט צ'ילי גרוס

 

הוראות הכנה

  1. משרים אטריות אורז במים רותחים במשך רבע שעה או עד שהן מתרככות. מסננים.
  2. צורבים קלות במחבט לוהטת פטריות שמפיניון קטנות, שימג'י, פורטובלו, רצועות דקות של גזר וזוקיני.
  3. מוסיפים את האטריות, רוטב טריאקי, שמן שומשום, שום כתוש וצ'ילי לפי הטעם. מקפיצים כ-3 דקות נוספות.
  4. לפני ההגשה מפזרים בצל ירוק קצוץ, שומשום ועלי כוסברה.
  5. ניתן לגוון עם טופו, רצועות עוף או בקר.

מתכונים דומים

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

    צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

  • מתכון לפסטה לבנה

    מתכון לפסטה לבנה

  • לכל המתכונים