חזה עוף ברוטב פטריות סמיך וקטיפתי - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 4 יח' חזה עוף (חצי מה'פרפר')
  • שלוש כפות קמח רגיל
  • שליש כוס שמן לטיגון
  • סלסלת פטריות יער
  • סלסלת פטריות שמפיניון
  • 3 שיני שום כתושות
  • פחית וחצי קרם קוקוס
  • כך סויה
  • כף טריאקי
  • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

הוראות הכנה

  1. מקמחים את החזות העוף ומנערים  משאריות הקמח. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה, מוציאים
  2. מהמחבט ומניחים בצד.
  3. צורבים קלות במחבט לוהטת פטריות יער קצוצות ופטריות פורטבלו.
  4. מוסיפים כמה שיני שום כתוש, קרם קוקוס, כף רוטב סויה וכף רוטב טריאקי.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות