חזה עוף ברוטב פטריות סמיך וקטיפתי - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 4 יח' חזה עוף (חצי מה'פרפר')
  • שלוש כפות קמח רגיל
  • שליש כוס שמן לטיגון
  • סלסלת פטריות יער
  • סלסלת פטריות שמפיניון
  • 3 שיני שום כתושות
  • פחית וחצי קרם קוקוס
  • כך סויה
  • כף טריאקי
  • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

הוראות הכנה

  1. מקמחים את החזות העוף ומנערים  משאריות הקמח. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה, מוציאים
  2. מהמחבט ומניחים בצד.
  3. צורבים קלות במחבט לוהטת פטריות יער קצוצות ופטריות פורטבלו.
  4. מוסיפים כמה שיני שום כתוש, קרם קוקוס, כף רוטב סויה וכף רוטב טריאקי.

מתכונים דומים

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • פטריות שמפיניון ממולאות בבשר טחון

    פטריות ממולאות בבשר טחון – מתכון קל לאירוח מנצח

  • לכל המתכונים