מצרכים
- 4 יח' חזה עוף (חצי מה'פרפר')
- שלוש כפות קמח רגיל
- שליש כוס שמן לטיגון
- סלסלת פטריות יער
- סלסלת פטריות שמפיניון
- 3 שיני שום כתושות
- פחית וחצי קרם קוקוס
- כך סויה
- כף טריאקי
- מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם
הוראות הכנה
- מקמחים את החזות העוף ומנערים משאריות הקמח. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה, מוציאים
- מהמחבט ומניחים בצד.
- צורבים קלות במחבט לוהטת פטריות יער קצוצות ופטריות פורטבלו.
- מוסיפים כמה שיני שום כתוש, קרם קוקוס, כף רוטב סויה וכף רוטב טריאקי.