חזה עוף ברוטב פטריות סמיך וקטיפתי - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 4 יח' חזה עוף (חצי מה'פרפר')
  • שלוש כפות קמח רגיל
  • שליש כוס שמן לטיגון
  • סלסלת פטריות יער
  • סלסלת פטריות שמפיניון
  • 3 שיני שום כתושות
  • פחית וחצי קרם קוקוס
  • כך סויה
  • כף טריאקי
  • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

הוראות הכנה

  1. מקמחים את החזות העוף ומנערים  משאריות הקמח. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה, מוציאים
  2. מהמחבט ומניחים בצד.
  3. צורבים קלות במחבט לוהטת פטריות יער קצוצות ופטריות פורטבלו.
  4. מוסיפים כמה שיני שום כתוש, קרם קוקוס, כף רוטב סויה וכף רוטב טריאקי.

מתכונים דומים

  • לזניה עם פטריות ורוטב בשמל

  • נודלס אטריות אודון עם פטריות

  • סלק ממולא בבורגול - מתכון בריא וטעים

  • פילה לברק עם פטריות פורטבלו של מרינה מטוגנות

  • קובה בורגול עיראקית מטוגנת במילוי בשר ופטריות מרינה - יהודית בטיטו מנבחרת ישראלי קיטשן

  • לכל המתכונים