חזה עוף ברוטב פטריות סמיך וקטיפתי - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 4 יח' חזה עוף (חצי מה'פרפר')
  • שלוש כפות קמח רגיל
  • שליש כוס שמן לטיגון
  • סלסלת פטריות יער
  • סלסלת פטריות שמפיניון
  • 3 שיני שום כתושות
  • פחית וחצי קרם קוקוס
  • כך סויה
  • כף טריאקי
  • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

הוראות הכנה

  1. מקמחים את החזות העוף ומנערים  משאריות הקמח. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה, מוציאים
  2. מהמחבט ומניחים בצד.
  3. צורבים קלות במחבט לוהטת פטריות יער קצוצות ופטריות פורטבלו.
  4. מוסיפים כמה שיני שום כתוש, קרם קוקוס, כף רוטב סויה וכף רוטב טריאקי.

מתכונים דומים

  • חלוז' - מאפה הבוקר של הצ'רקסים עם פטריות שמפניון

  • פסטה פטריות -מתכון של בר פיירמן

  • חלה במילוי בשר ופטריות - מאיה בן דהן - Israeli Kitchen

  • פאי רועים צרפתי - מתכון של רונית טברון - Israeli kitchen

  • ניוקי פטריות עם יין לבן תימין ופרמזן (ערמונים) - חגית גורן, בלה רודניק

  • לכל המתכונים