דג דניס במילוי פטריות @meatcurator

מצרכים
- 3 דגי דניס (1.5 ק״ג)
- חבילת פטריות אקזוטיות שימאז׳י
- חבילת פטריות שמפיניון
- 1 לימון
- 1 בצל
- חבילת עשבי טיבול קורנית
- 3 שיני שום
- שמן זית
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
- קוצצים את פטריות השמפניון, פטריות השימאז׳י, את הבצל, ואת שיני השום. פורסים את הלימון לפרוסות דקות.
- חורצים את צדי הדג עם סכין חדה.
- שמים את דגי הדניס בתבנית אפייה, וממלחים ומפלפלים את פנים הדג.
- ממלאים את הדגים בפטריות, שום, לימון וקורנית.
- מפזרים את שאר הפטריות, בצל ועשבי טיבול בתבנית מסביב לדגים.
- מזליפים מעל הכל שמן זית בנדיבות, מלח ופלפל.
- מכניסים לתנור טורבו על חום 230 מעלות ל 30 דקות.
- מגישים עם פלחי לימון.