דג דניס במילוי פטריות @meatcurator

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 40 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 3 דגי דניס (1.5 ק״ג)
  • חבילת פטריות אקזוטיות שימאז׳י
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • 1 לימון
  • 1 בצל
  • חבילת עשבי טיבול קורנית
  • 3 שיני שום
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

  1. קוצצים את פטריות השמפניון, פטריות השימאז׳י, את הבצל, ואת שיני השום. פורסים את הלימון לפרוסות דקות.
  2. חורצים את צדי הדג עם סכין חדה.
  3. שמים את דגי הדניס בתבנית אפייה, וממלחים ומפלפלים את פנים הדג.
  4. ממלאים את הדגים בפטריות, שום, לימון וקורנית.
  5. מפזרים את שאר הפטריות, בצל ועשבי טיבול בתבנית מסביב לדגים.
  6. מזליפים מעל הכל שמן זית בנדיבות, מלח ופלפל.
  7. מכניסים לתנור טורבו על חום 230 מעלות ל 30 דקות.
  8. מגישים עם פלחי לימון.

מתכונים דומים

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

    צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

  • מתכון לפסטה לבנה

    מתכון לפסטה לבנה

  • לכל המתכונים