דג דניס במילוי פטריות @meatcurator

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 40 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 3 דגי דניס (1.5 ק״ג)
  • חבילת פטריות אקזוטיות שימאז׳י
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • 1 לימון
  • 1 בצל
  • חבילת עשבי טיבול קורנית
  • 3 שיני שום
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

  1. קוצצים את פטריות השמפניון, פטריות השימאז׳י, את הבצל, ואת שיני השום. פורסים את הלימון לפרוסות דקות.
  2. חורצים את צדי הדג עם סכין חדה.
  3. שמים את דגי הדניס בתבנית אפייה, וממלחים ומפלפלים את פנים הדג.
  4. ממלאים את הדגים בפטריות, שום, לימון וקורנית.
  5. מפזרים את שאר הפטריות, בצל ועשבי טיבול בתבנית מסביב לדגים.
  6. מזליפים מעל הכל שמן זית בנדיבות, מלח ופלפל.
  7. מכניסים לתנור טורבו על חום 230 מעלות ל 30 דקות.
  8. מגישים עם פלחי לימון.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות