דג דניס במילוי פטריות @meatcurator

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 40 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 3 דגי דניס (1.5 ק״ג)
  • חבילת פטריות אקזוטיות שימאז׳י
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • 1 לימון
  • 1 בצל
  • חבילת עשבי טיבול קורנית
  • 3 שיני שום
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

  1. קוצצים את פטריות השמפניון, פטריות השימאז׳י, את הבצל, ואת שיני השום. פורסים את הלימון לפרוסות דקות.
  2. חורצים את צדי הדג עם סכין חדה.
  3. שמים את דגי הדניס בתבנית אפייה, וממלחים ומפלפלים את פנים הדג.
  4. ממלאים את הדגים בפטריות, שום, לימון וקורנית.
  5. מפזרים את שאר הפטריות, בצל ועשבי טיבול בתבנית מסביב לדגים.
  6. מזליפים מעל הכל שמן זית בנדיבות, מלח ופלפל.
  7. מכניסים לתנור טורבו על חום 230 מעלות ל 30 דקות.
  8. מגישים עם פלחי לימון.

מתכונים דומים

  • לזניית פטריות חגיגית

  • אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • קנלוני מטוגן במילוי פטריות וגבינות @STAVIS

  • פסטה ברוטב שמנת פטריות - מתכון של עדי גירצמן התפריט

  • עראיס בשר ופטריות על האש ליום העצמאות - רונית טברון מישראלי קיטשן

  • לכל המתכונים