קנלוני מטוגן במילוי פטריות וגבינות @STAVIS

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 8 צינורות קנלוני
  • 1 בצל קצוץ
  • 4 פטריות פורטובלו גדולות של מרינה
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון של מרינה
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות פסטו
  • 1 כף גדושה גבינת שמנת
  • 150 גרם מוצרלה מגורדת
  • 2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 2-3 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • פרמז’ן מגורד לקישוט

הוראות הכנה

  1.  מבשלים את צינורות הקנלוני במי מלח עד לכמעט ריכוך מלא, הם צריכים להשאר מעט אל דנטה על מנת שיהיה ניתן למלא אותם.
  2. מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
  3. את שלל הפטריות קוצצים דק ומוסיפים אל הבצל המטוגן, יחד עם התבלינים והפסטו.
  4. מערבבים הכל ומבשלים כ-5 דקות עד שהפטריות מתכווצות והנוזלים מתאדים.
  5. מעבירים את תערובת הפטריות לקערה נפרדת ומוסיפים אליה את הגבינות.
  6. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים אותה לתוך שקית זילוף.
  7. ממלאים את צינורות הקנלוני במלית.
  8. מצפים את הקנלוני בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  9. מפזרים פרמזן מגורד מלמעלה ומגישים חם.

מתכונים דומים

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

    צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

  • מתכון לפסטה לבנה

    מתכון לפסטה לבנה

  • לכל המתכונים