קנלוני מטוגן במילוי פטריות וגבינות @STAVIS
מצרכים
- 8 צינורות קנלוני
- 1 בצל קצוץ
- 4 פטריות פורטובלו גדולות של מרינה
- 2 סלסילות פטריות שמפיניון של מרינה
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 כפות פסטו
- 1 כף גדושה גבינת שמנת
- 150 גרם מוצרלה מגורדת
- 2 כוסות קמח
- 2 ביצים
- 2-3 כוסות פירורי לחם
- שמן לטיגון
- פרמז’ן מגורד לקישוט
הוראות הכנה
- מבשלים את צינורות הקנלוני במי מלח עד לכמעט ריכוך מלא, הם צריכים להשאר מעט אל דנטה על מנת שיהיה ניתן למלא אותם.
- מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
- את שלל הפטריות קוצצים דק ומוסיפים אל הבצל המטוגן, יחד עם התבלינים והפסטו.
- מערבבים הכל ומבשלים כ-5 דקות עד שהפטריות מתכווצות והנוזלים מתאדים.
- מעבירים את תערובת הפטריות לקערה נפרדת ומוסיפים אליה את הגבינות.
- מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים אותה לתוך שקית זילוף.
- ממלאים את צינורות הקנלוני במלית.
- מצפים את הקנלוני בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
- מפזרים פרמזן מגורד מלמעלה ומגישים חם.