קנלוני מטוגן במילוי פטריות וגבינות @STAVIS

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 8 צינורות קנלוני
  • 1 בצל קצוץ
  • 4 פטריות פורטובלו גדולות של מרינה
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון של מרינה
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות פסטו
  • 1 כף גדושה גבינת שמנת
  • 150 גרם מוצרלה מגורדת
  • 2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 2-3 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • פרמז’ן מגורד לקישוט

הוראות הכנה

  1.  מבשלים את צינורות הקנלוני במי מלח עד לכמעט ריכוך מלא, הם צריכים להשאר מעט אל דנטה על מנת שיהיה ניתן למלא אותם.
  2. מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
  3. את שלל הפטריות קוצצים דק ומוסיפים אל הבצל המטוגן, יחד עם התבלינים והפסטו.
  4. מערבבים הכל ומבשלים כ-5 דקות עד שהפטריות מתכווצות והנוזלים מתאדים.
  5. מעבירים את תערובת הפטריות לקערה נפרדת ומוסיפים אליה את הגבינות.
  6. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים אותה לתוך שקית זילוף.
  7. ממלאים את צינורות הקנלוני במלית.
  8. מצפים את הקנלוני בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  9. מפזרים פרמזן מגורד מלמעלה ומגישים חם.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות