קנלוני מטוגן במילוי פטריות וגבינות @STAVIS

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 8 צינורות קנלוני
  • 1 בצל קצוץ
  • 4 פטריות פורטובלו גדולות של מרינה
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון של מרינה
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות פסטו
  • 1 כף גדושה גבינת שמנת
  • 150 גרם מוצרלה מגורדת
  • 2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 2-3 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • פרמז’ן מגורד לקישוט

הוראות הכנה

  1.  מבשלים את צינורות הקנלוני במי מלח עד לכמעט ריכוך מלא, הם צריכים להשאר מעט אל דנטה על מנת שיהיה ניתן למלא אותם.
  2. מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
  3. את שלל הפטריות קוצצים דק ומוסיפים אל הבצל המטוגן, יחד עם התבלינים והפסטו.
  4. מערבבים הכל ומבשלים כ-5 דקות עד שהפטריות מתכווצות והנוזלים מתאדים.
  5. מעבירים את תערובת הפטריות לקערה נפרדת ומוסיפים אליה את הגבינות.
  6. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים אותה לתוך שקית זילוף.
  7. ממלאים את צינורות הקנלוני במלית.
  8. מצפים את הקנלוני בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  9. מפזרים פרמזן מגורד מלמעלה ומגישים חם.

מתכונים דומים

  • אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • פסטה ברוטב שמנת פטריות - מתכון של עדי גירצמן התפריט

  • עראיס בשר ופטריות על האש ליום העצמאות - רונית טברון מישראלי קיטשן

  • בטטה מחשי - תפוחי אדמה ממולאים בבשר ובפטריות, כשר לפסח israeli_kitchen@

  • קובה פטריות ובצל מטוגן כשר לפסח STAVIS@

  • לכל המתכונים