דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 פילטים לברק גדול
  • מלח
  • פלפל
  • תירס לבן מתוק במיוחד
  • פלפל צ׳ילי טרי

 

לקונפי פטריות:

  • 1 חבילה פטריות שימג׳י מרינה
  • 1 פטריות פורטובלו גדולה מרינה
  • 5 שיני שום
  • 500 מ״ל שמן זית
  • 1 כפית מלח שטוחה
  • 1 כפית רוזמרין מיובש

הוראות הכנה

1. את הפטריות מעבירים לסיר קטן עם התבלינים והשמן ומעלים על אש הכי קטנה למשך כשעתיים (השמן צריך לבעבע קלות ולא להגיע לרתיחה).
2. מקפלים דף נייר אפייה לצורת מעטפה ✉️ ושמים במרכזו את הדג.
3. מתבלים במעט מלח ופלפל (הקונפי כבר מתובל). מקשטים עם קלחי תירס חצויים ופלפל צ׳ילי פרוס.
4. מפזרים על הדג פטריות ושמן קונפי ומהשמן מטפטפים גם על קלחי התירס.
5. עוטפים את הדג בנייר ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו ל-15 דקות בדיוק!

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • פטריות פורטובלו ממולאות גבינות וזעתר בציפוי קריספי - kfirrefael@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות