מוקפץ בבגט - erez_shaul@
מצרכים
למילוי של בגט:
- 2 שיני שום
- 2 בצלי שאלוט
- רבע כפית ג׳ינגר טרי
- 400 גרם חזה עוף
- כרוב משקית ״טעם הטבע״
- גזר משקית ״טעם הטבע״
- חופן נבטים סינים
- 2 שקיות אטריות מוכנות
- 3 כפות טאריאקי
- 3 כפות סויה כהה
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כפית רוטב דגים
- 4/5 פיטריות שמפניון
- באגט ארוך
הוראות הכנה
1. מחממים מחבת או ווק על אש גבוהה עם מעט שמן. מוסיפים את השום, השאלוט והג’ינג’ר, מקפיצים כמה שניות עד שמתחיל לעלות ריח טוב.
2. מוסיפים את רצועות חזה העוף ומקפיצים עד שהן מתחילות להתבשל.
3. מוסיפים את הגזר והכרוב, וממשיכים להקפיץ עד שהירקות מתרככים.
4. מוסיפים האיטריות והרטבים יחד עם הנבטים והפיטריות לעוד 2/3 דקות וקדימה הבגט קורא לנו…