מוקפץ בבגט - erez_shaul@

time-cook
הכנה - 15 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

למילוי של בגט:

  • 2 שיני שום
  • 2 בצלי שאלוט
  • רבע כפית ג׳ינגר טרי
  • 400 גרם חזה עוף
  • כרוב משקית ״טעם הטבע״
  • גזר משקית ״טעם הטבע״
  • חופן נבטים סינים
  • 2 שקיות אטריות מוכנות
  • 3 כפות טאריאקי
  • 3 כפות סויה כהה
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כפית רוטב דגים
  • 4/5 פיטריות שמפניון

 

  • באגט ארוך

הוראות הכנה

1. מחממים מחבת או ווק על אש גבוהה עם מעט שמן. מוסיפים את השום, השאלוט והג’ינג’ר, מקפיצים כמה שניות עד שמתחיל לעלות ריח טוב.
2. מוסיפים את רצועות חזה העוף ומקפיצים עד שהן מתחילות להתבשל.
3. מוסיפים את הגזר והכרוב, וממשיכים להקפיץ עד שהירקות מתרככים.
4. מוסיפים האיטריות והרטבים יחד עם הנבטים והפיטריות לעוד 2/3 דקות וקדימה הבגט קורא לנו…

מתכונים דומים

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • פטריות פורטובלו ממולאות גבינות וזעתר בציפוי קריספי - kfirrefael@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות