נודלס אטריות אודון עם פטריות

מצרכים
- פטריות שמפיניון
- פטריות פורטובלו
- פטריות שימגי לבנות
- וסוגי פטריות שבא לכם…
- פלפל חריף
- שום כתוש
- שמן קנולה
לרוטב:
- 2 כפות סויה מתוקה
- כף סויה רגילה
- כפית שמן שומשום
- כף מירין
הוראות הכנה
- לחתוך פלפל חריף ושום כתוש
- להכין נודלס אודון (קונים אותו מוכן פשוט שופכים על זה מים רותחים לכמה דקות).
- לוקחים ווק(עדיף)
- מוסיפים את את הפטריות, את הנודלס, שום והרוטב
- מקפיצים הכל, כמובן שמטגנים עם מעט שמן קנולה, מקפיצים עוד כמה דקות וזה מוכן.