מתכון לפסטה לבנה

מתכון לפסטה לבנה
time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חבילת תרד של חברת מרינה
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1 כפית שטוחה של מוסקט
  • כף שטוחה של מלח
  • רבע כוס שמן זית
  • חבילת פסטה פפרדלה

הוראות הכנה

  • נבשל את הפסטה אל דנטה ונשים עליי קרח שלא תתבשל יותר המסה
  • את המים של הפסטה נשמור בצד
  • למחבת שטוחה וגדולה נוסיף את השמן זית ונקפיץ את הפטריות
  • נחלוט את התרד ונוסיף פנימה למחבת
  • נוסיף את השום התבלינים ושתי מצקות שלמות ממיי הפסטה
  • ואז נוסיף בהדרגה את הפסטה
  • במידת הצורך נתקן קצת תיבול ונגיש
  • אפשר להוסיף מעל גבינה אם אוהבים

מתכונים דומים

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • פטריות שמפיניון ממולאות בבשר טחון

    פטריות ממולאות בבשר טחון – מתכון קל לאירוח מנצח

  • לכל המתכונים