מתכון לפסטה לבנה
מצרכים
- חבילת תרד של חברת מרינה
- חבילת פטריות שמפיניון
- 4 שיני שום פרוסות
- 1 כפית שטוחה של מוסקט
- כף שטוחה של מלח
- רבע כוס שמן זית
- חבילת פסטה פפרדלה
הוראות הכנה
- נבשל את הפסטה אל דנטה ונשים עליי קרח שלא תתבשל יותר המסה
- את המים של הפסטה נשמור בצד
- למחבת שטוחה וגדולה נוסיף את השמן זית ונקפיץ את הפטריות
- נחלוט את התרד ונוסיף פנימה למחבת
- נוסיף את השום התבלינים ושתי מצקות שלמות ממיי הפסטה
- ואז נוסיף בהדרגה את הפסטה
- במידת הצורך נתקן קצת תיבול ונגיש
- אפשר להוסיף מעל גבינה אם אוהבים