בקלאווה פטריות- מתכון של שף אבי פטל וקאי מיליכוב מנבחרת ישראלי קיטשן

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 500 גרם פטריות מגון מרינה פרוסות
  • חבילת גבינת טבורג
  • בצל פרוס
  • שמנת לבישול 250 מ״ל
  • פלפל צ׳ילי
  • חמאה
  • שמן זית
  • פלפל מלח לפי הטעם
  • דפי פילו
  • שערות קדאיף

הוראות הכנה

  1. לטגן בצל בחמאה ושמן זית.
  2. להוסיף את הפטריות לאדות ולהוסיף את הפלפל מלח, גבינה ,צ׳ילי והשמנת .
    לבשל עד לאידוי השמנת ולצנן.
  3. לערבב שערות קדאיף וחמאה ולפזר בתחתית של המגש(להשאיר קצת בצד לקישוט).
  4. להמיס חמאה ולערבב עם מעט שמן זית.
  5. לקחת עלה פילו אחד כל פעם ולמרוח בחמאה למלא במלית בנדיבות בקצה הבצק.
  6. לגלג כמו בסרטון ולהניח על הקדאיף.
  7. לאחר שמלאנו את המגש נבריש הכל בשאריות החמאה.
  8. נקשט בקדאיף הנותר ולתנור בחום של 220 מעלות עד הזהבה יפה.
  9. ניתן לקשט במעט פטריות מוקפצות ,צ׳ילי וכו…

מתכונים דומים

  • שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • מיני-קישים בתבנית קאפקייס - מתכון של בתיה חורי מנבחרת ‪‪@israeli_kitchen‬‬

  • חלה ללא גלוטן במילוי 3 טעמים שונים - מתכון של עידן נעמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • עוגת גזר זאת ה-עוגה - erez_shaul@

  • ⁨ברד פודינג מלוח - מתכון של אור גוטמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות