עוגת גזר זאת ה-עוגה - erez_shaul@

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
8 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 3 ביצים M
  • ⁠כוס סוכר חום
  • ⁠1/2 כוס שמן קנולה
  • 1 חבילת גזר מגורד של ״טעם הטבע״ (250 גרם)
  • ⁠250 גרם קמח כוסמין
  • ⁠קינמון לפי הטעם
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ⁠קורט מלח
  • ⁠כפית שטוחה סודה לשתיה
  • ⁠שוט אספרסו כ-50 מ״ל (אם אין אפשר לעשות קפה שחור מסונן)

הוראות הכנה

1. מקציפים יחד ביצים וזוכר עד לקבלת קצף אוורירי ובהיר
2. ⁠מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמן
3. ⁠מוסיפים את הגזר ומקפלים יחד עם קציפת הביצים
4. ⁠מוסיפים קמח, קינמון, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה ומערבבים עד שהכל נטמע.
5. מוסיפים את האספרסו ומערבבים שוב עד שנטמע.
6. מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה
7. ⁠אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-40-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
– ⁠תכינו קפה ותעופו!

מתכונים דומים

  • שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • מיני-קישים בתבנית קאפקייס - מתכון של בתיה חורי מנבחרת ‪‪@israeli_kitchen‬‬

  • חלה ללא גלוטן במילוי 3 טעמים שונים - מתכון של עידן נעמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • ⁨ברד פודינג מלוח - מתכון של אור גוטמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • חלות עגולות ממולאות בבשר ובפטריות - מתכון של אור גוטמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות