סופגניות עם קרם פטריות - מתכון של מוריה אדרי מנבחרת @israeli_kitchen

סופגניות עם פטריות
time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

לסופגניות:

  • 8 תפוחי אדמה בינוניים
  • כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כפית שטוחה כורכום
  • כפית מרק עוף
  • כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים L

 

לקרם פטריות:

  • חבילת פטריות שמפניון
  • חבילת פטריות פורטובלו
  • כפית שטוחה מלח ופלפל
  • 2 שיני שום
  • 25 גרם חמאה

הוראות הכנה

  1. מרתיחים את תפוחי האדמה עד לריכוך מלא,מועכים ומוסיפים את כל המצרכים (המרקם צריך להיות מעט דביק).
  2. מטגנים מספר דקות מכל צד עד להזהבה
  3. קרם – מטגנים את הפטריות במעט שמן זית ומוסיפים מלח,פלפל ושום.
    (חשוב לטגן עד שהן מגיעות לגוון חום-זהוב), טוחנים יחד עם קובית החמאה עד למרקם קרמי ומזריקים את הקרם בנדיבות לתוך הסופגניות.
  4. מפנקים בגשם של פרמז׳ן מלמעלה ומכינים כמות נוספת כי זה הולך להתחסל בלי שתרגישו!

מתכונים דומים

  • מאפינס אישיים של מעקוד פטריות, מוגשים על מגש עם עשבי תיבול בצד

    מיני-מעקוד פטריות אישיים – פתרון טעים וקליל לכל שעה ביום

  • פוקאצ'ה אפויה עם פטריות פורטובלו ושימאג'י, שום קלוי ורוזמרין

    פוקאצ'ה פטריות פורטובלו ושימאג'י – לחם אחד, כל הטעמים של היער

  • מתכון בורקס במילוי פרטיות

    בורקס במילוי פטריות

  • בורקס פטריות זהובים על מגש – מתכון משפחתי קל וטעים

    בורקס פטריות – פטנט משפחתי קל להכנה

  • לחם-רוגלך שום נתלש

    לחם-רוגלך שום נתלש - מתכון של עדן תורג׳מן מנבחרת @israeli_kitchen

  • לכל המתכונים