סופגניות עם קרם פטריות - מתכון של מוריה אדרי מנבחרת @israeli_kitchen

סופגניות עם פטריות
time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

לסופגניות:

  • 8 תפוחי אדמה בינוניים
  • כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כפית שטוחה כורכום
  • כפית מרק עוף
  • כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים L

 

לקרם פטריות:

  • חבילת פטריות שמפניון
  • חבילת פטריות פורטובלו
  • כפית שטוחה מלח ופלפל
  • 2 שיני שום
  • 25 גרם חמאה

הוראות הכנה

  1. מרתיחים את תפוחי האדמה עד לריכוך מלא,מועכים ומוסיפים את כל המצרכים (המרקם צריך להיות מעט דביק).
  2. מטגנים מספר דקות מכל צד עד להזהבה
  3. קרם – מטגנים את הפטריות במעט שמן זית ומוסיפים מלח,פלפל ושום.
    (חשוב לטגן עד שהן מגיעות לגוון חום-זהוב), טוחנים יחד עם קובית החמאה עד למרקם קרמי ומזריקים את הקרם בנדיבות לתוך הסופגניות.
  4. מפנקים בגשם של פרמז׳ן מלמעלה ומכינים כמות נוספת כי זה הולך להתחסל בלי שתרגישו!

מתכונים דומים

  • שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • מיני-קישים בתבנית קאפקייס - מתכון של בתיה חורי מנבחרת ‪‪@israeli_kitchen‬‬

  • חלה ללא גלוטן במילוי 3 טעמים שונים - מתכון של עידן נעמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • עוגת גזר זאת ה-עוגה - erez_shaul@

  • ⁨ברד פודינג מלוח - מתכון של אור גוטמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות