מאפה בשר ופטריות חגיגי - מתכון של סמדר שחר מנבחרת @israeli_kitchen

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חצי קילו בקר טחון
  • בצק פריך
  • חבילת פורטבלו, חבילת שמפיניון, חבילת שימאג׳י חום ולבן
  • 2 בצלים לבנים 
  • 2 שני שום 
  • פלפל צ׳לי 
  • מלח, פלפל, פפריקה מעושנת
  • רסק עגבניות 
  • כוסברה

הוראות הכנה

  1. מטגנים בצל, חותכים פטריות ומוסיפים לבצל
  2. חותכים פטריות ומטגנים מעט (להשאיר אותן טריות)
  3. מטגנים בשר טחון, מוסיפים תבלינים ונותים לבשר להתבשל טוב
  4. מטגנים בשר טחון, מוסיפים תבלינים, כף רסק עגבניות וכוסברה קצוצה
  5. לבצק פריך מוסיפים פפריקה מעושנת זה מקפיץ את הטעם 
  6. מרדדים בצק בצורה עגולה, מוסיפים את הבקר ואת הפטריות, סוגרים את הבצק בצדדים
  7. חותכים בצק בצורת פרחים ומקשטי

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • מיני-קישים בתבנית קאפקייס - מתכון של בתיה חורי מנבחרת ‪‪@israeli_kitchen‬‬

  • חלה ללא גלוטן במילוי 3 טעמים שונים - מתכון של עידן נעמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • עוגת גזר זאת ה-עוגה - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות