מאפה בשר ופטריות חגיגי - מתכון של סמדר שחר מנבחרת @israeli_kitchen
מצרכים
- חצי קילו בקר טחון
- בצק פריך
- חבילת פורטבלו, חבילת שמפיניון, חבילת שימאג׳י חום ולבן
- 2 בצלים לבנים
- 2 שני שום
- פלפל צ׳לי
- מלח, פלפל, פפריקה מעושנת
- רסק עגבניות
- כוסברה
הוראות הכנה
- מטגנים בצל, חותכים פטריות ומוסיפים לבצל
- חותכים פטריות ומטגנים מעט (להשאיר אותן טריות)
- מטגנים בשר טחון, מוסיפים תבלינים ונותים לבשר להתבשל טוב
- מטגנים בשר טחון, מוסיפים תבלינים, כף רסק עגבניות וכוסברה קצוצה
- לבצק פריך מוסיפים פפריקה מעושנת זה מקפיץ את הטעם
- מרדדים בצק בצורה עגולה, מוסיפים את הבקר ואת הפטריות, סוגרים את הבצק בצדדים
- חותכים בצק בצורת פרחים ומקשטי