מיני-מעקוד פטריות אישיים – פתרון טעים וקליל לכל שעה ביום

מצרכים
- 1 קופסה של פטריות שמפיניון (קצוצות)
- 4 ביצים
- 2 תפוחי אדמה מגוררים וסחוטים מנוזלים
- 1 בצל קטן קצוץ
- 1 כף קמח (לייצוב)
- חופן כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה)
- חצי כפית כורכום, מלח, פלפל שחור
הוראות הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את הביצים, תפוחי האדמה, הפטריות, הבצל, הקמח, הכוסברה והתבלינים עד לאחידות.
- משמנים היטב את השקעים בתבנית מאפינס כדי למנוע הידבקות.
- ממלאים כל שקע בתבנית בתערובת עד הסוף. אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות כ־30 דקות או עד שהמאפינס מזהיבים ומתייצבים.
- מגישים חם או בטמפרטורת החדר – מושלם לצד סלט ירוק.