מאפה פטריות כמו באבולעפיה - מתכון של מאמא מור מנבחרת @israeli_kitchen

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • סוגים שונים של פטריות: שמפיניון, פורטבלו, מלחך היער, שימג׳י
  • 5 ביצים
  • חמאה
  • בצל לבן קצוץ
  • קמח
  • שמנת מתוקה
  • בצק 

הוראות הכנה

  1. נכין בצק ונשלח אותו למנוחה
  2. מטגנים בצל במלא חמאה 
  3. חותכים כל סוגי הפטריות ומוסיפים לטיגון  
  4. מוסיפים קצת קמח להסמכה 
  5. מוסיפים שמנת לטיגון 
  6. מרדדים את הבצק יוצרים שוליים וממלאים בתערות פטריות   
  7. חצי אפייה ומוסיפים את הביצה 
  8. אופים עוד קצת 

מתכונים דומים

  • שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • מיני-קישים בתבנית קאפקייס - מתכון של בתיה חורי מנבחרת ‪‪@israeli_kitchen‬‬

  • חלה ללא גלוטן במילוי 3 טעמים שונים - מתכון של עידן נעמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • עוגת גזר זאת ה-עוגה - erez_shaul@

  • ⁨ברד פודינג מלוח - מתכון של אור גוטמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות