מאפה פטריות כמו באבולעפיה - מתכון של מאמא מור מנבחרת @israeli_kitchen
מצרכים
- סוגים שונים של פטריות: שמפיניון, פורטבלו, מלחך היער, שימג׳י
- 5 ביצים
- חמאה
- בצל לבן קצוץ
- קמח
- שמנת מתוקה
- בצק
הוראות הכנה
- נכין בצק ונשלח אותו למנוחה
- מטגנים בצל במלא חמאה
- חותכים כל סוגי הפטריות ומוסיפים לטיגון
- מוסיפים קצת קמח להסמכה
- מוסיפים שמנת לטיגון
- מרדדים את הבצק יוצרים שוליים וממלאים בתערות פטריות
- חצי אפייה ומוסיפים את הביצה
- אופים עוד קצת