אגרול משפחתי ענקי במילוי סלמון ופטריות
מצרכים
- 4 דפי פילו
- 2 סלסילאות פטריות טריות שמפניון ובייבי-פורטבלה של "מרינה"
- 2 נתחי סלמון חתוכים ל-4 ולאורך
- 2 שיני שום
- 4 כפות טריאקי
- מעט מלח
הוראות הכנה
- נחתוך את נתח הסלמון ל-4 רצועות ונשרה בקערה ביחד עם טריאקי, שום ומלח למשך חצי שעה (מינימום).
- נקח דף פילו ונרסס בספרי שמן, מעל נניח דף פילו נוסף.
- את אותה הפעולה נעשה עם 2 דפי הפילו הנוספים.
- נניח את דפי הפילו אחד לצד השני.
- נחתוך את הפטריות לרצועות ונניח לאורך דף הפילו בצמוד לדופן , לצד הפטריות נסדר את רצועות הסלמון ונגלגל ל״נחש״.
- בסיר עמוק וגדול נחמם שמן וכשהשמן חם נכניס את המאפה בצורה של פרסה (נעזרתי במרית ומלקחיים ) וכשמשחים נהפוך את המאפה , כל צד בערך 5 דקות עד שמשחים.
- טבלתי ברוטב צ׳ילי , מיונז פיקנטי ואיולי שום , ברטבים כל המרבה הרי זה משובח ממליצה להתפרע עם הרטבים.