שבלול בורקס בשר פטריות באפס מאמץ - אלון סופר - ישראלי קיטשן

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
6 servings
כמות מנות

מצרכים

למילוי בשר פטריות:

  • שתי חבילות פטריות שמפיניון מרינה קצוצות דק
  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל גדול קצוץ דק
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל טחון
  • חצי כפית אורגנו
  • חצי כפית טימין

 

להכנת רוטב פטריות:

  • מעט שמן
  • כמה שיותר פטריות שמפיניון מרינה
  • חצי בצל קטן קצוץ
  • רבע כפית מלח
  • קורט פלפל טחון
  • רבע כפית אורגנו
  • רבע כפית טימין
  • כוס וחצי מים רותחים מעורבבים עם כפית אבקת מרק פטריות

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבשר חצי בישול ומוציאים אותו לקערה להתקררות.
  2. באותה המחבת נטגן את הבצל והפרטיות נוסיף את התיבול ונחכה שכל הנוזלים יצטמצמו.
  3. נעביר את הבצל והפטריות לקערה של הבשר נערבב טוב ונניח בצד לשעה להתקררות.
  4. רוטב פטריות: מטגנים את הבצל והפטריות עד שהם מפרישים את כל הנוזלים, מוסיפים את התיבול ולבסוף את המים הרותחים מחכים להרתחה כמה דקות.
    בתאבון ♥️

מתכונים דומים

  • משה בתיבה מקבב פטריות טבעוני

    משה בתיבה מקבב פטריות טבעוני

  • פשטידה עם רוטב רויאל פטריות שמפיניון וגבינת עיזים

  • אמפנדס פטריות מתכון צ'יליאני - יעל קצב מנבחרת ישראלי קיטשן

  • בורקס יווני עם תפו"א ופטריות - עדן פחימה מנבחרת ישראלי קיטשן

  • גאלט גבינות ופטריות - ‎⁨שנהב בנימין

  • לכל המתכונים