שבלול בורקס בשר פטריות באפס מאמץ - אלון סופר - ישראלי קיטשן
מצרכים
למילוי בשר פטריות:
- שתי חבילות פטריות שמפיניון מרינה קצוצות דק
- חצי קילו בשר טחון
- בצל גדול קצוץ דק
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל טחון
- חצי כפית אורגנו
- חצי כפית טימין
להכנת רוטב פטריות:
- מעט שמן
- כמה שיותר פטריות שמפיניון מרינה
- חצי בצל קטן קצוץ
- רבע כפית מלח
- קורט פלפל טחון
- רבע כפית אורגנו
- רבע כפית טימין
- כוס וחצי מים רותחים מעורבבים עם כפית אבקת מרק פטריות
הוראות הכנה
- מטגנים את הבשר חצי בישול ומוציאים אותו לקערה להתקררות.
- באותה המחבת נטגן את הבצל והפרטיות נוסיף את התיבול ונחכה שכל הנוזלים יצטמצמו.
- נעביר את הבצל והפטריות לקערה של הבשר נערבב טוב ונניח בצד לשעה להתקררות.
- רוטב פטריות: מטגנים את הבצל והפטריות עד שהם מפרישים את כל הנוזלים, מוסיפים את התיבול ולבסוף את המים הרותחים מחכים להרתחה כמה דקות.
בתאבון ♥️