⁨ברד פודינג מלוח - מתכון של אור גוטמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

time-cook
הכנה - 15 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

חצי חלה חתוכה לחתיכות גסות

לרוטב:

  •  סלסלת פטריות פורטובלו (פרוסות)
  •  פטריות שי מגי (מעט, מכל צבע)
  •  מעט שמן זית לטיגון
  •  25 גרם חמאה
  •  1 מיכל שמנת לבישול
  •  2 ביצים
  •  2 גבעולי טימין (רק העלים)
  •  מלח, פלפל

 

לסיום:

  •  150 גרם מוצרלה מגורדת

הוראות הכנה

1️⃣ מחממים תנור ל180
ושמים את חתיכות החלה בתבנית אפייה גדולה שמתאימה לתנור.
2️⃣ במחבת עם מעט שמן זית, מטגנים את הפטריות יחד עם עלי הטימין.
3️⃣ מוסיפים מעט פטריות שי מגי ואת החמאה, ומטגנים עוד דקה-שתיים.
4️⃣ מכבים את האש, מוסיפים את השמנת, הביצים, מלח ופלפל – ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
5️⃣ יוצקים את הרוטב על החלה שבתבנית.
6️⃣ מפזרים מעל מוצרלה, עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ־40 דקות.
7️⃣ מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות להשחמה מושלמת.

מתכונים דומים

  • שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • מיני-קישים בתבנית קאפקייס - מתכון של בתיה חורי מנבחרת ‪‪@israeli_kitchen‬‬

  • חלה ללא גלוטן במילוי 3 טעמים שונים - מתכון של עידן נעמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • עוגת גזר זאת ה-עוגה - erez_shaul@

  • חלות עגולות ממולאות בבשר ובפטריות - מתכון של אור גוטמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות