משה בתיבה מקבב פטריות טבעוני

משה בתיבה מקבב פטריות טבעוני
time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 40
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 חבילת קבב פטריות טבעוני של מרינה
  • 1 חבילת בצק עלים
  • 1 ביצה למריחה (להחליף בשמן זית עבור טבעוני)
  • מעט שומשום לקישוט

הוראות הכנה

  1. פורסים את בצק העלים על שיש נקי וחותכים אותו לרצועות.
  2. מוציאים קבב מהאריזה, ככה קפוא, ומלפפים את הבצק סביב הקבב לכל אורכו.
  3. מניחים בתבנית עם נייר אפיה.
  4. מורחים בביצה ומפזרים מעל שומשום (להחליף בשמן זית עבור טבעוני).
  5. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות בטורבו, כ15-20 דקות, או עד שהבצק משחים.
  6. מגישים חם לצד טחינה.

מתכונים דומים

  • פשטידה עם רוטב רויאל פטריות שמפיניון וגבינת עיזים

  • אמפנדס פטריות מתכון צ'יליאני - יעל קצב מנבחרת ישראלי קיטשן

  • בורקס יווני עם תפו"א ופטריות - עדן פחימה מנבחרת ישראלי קיטשן

  • גאלט גבינות ופטריות - ‎⁨שנהב בנימין

  • בקלאווה פטריות- מתכון של שף אבי פטל וקאי מיליכוב מנבחרת ישראלי קיטשן

  • לכל המתכונים