פטריות מטוגנות בציפוי פריך

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 סלסלות פטריות שמפניון או בייבי פורטבלה
  • 2 ביצים
  • כפית חרדל
  • כף קמח
  • מלח ופלפל
  • כוס פירורי לחם
  • כפית שומשום לבן
  • כפית שומשום שחור

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את הביצים עם חרדל, קמח, מלח ופלפל עד שנוצרת תערובת אחידה.
  2. בקערה נוספת מערבבים את פירורי הלחם עם 2 סוגי השומשום.
  3. טובלים כל פטריה בתערובת הביצים ולאחר מכן מגלגלים בתוך פירורי הלחם עד שהפטריה מכוסה כולה.
  4. מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה ומגישים חם.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • לכל המתכונים