קציצות עוף ופטריות בציפוי פריך

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 500 גרם עוף טחון
  • ביצה
  • 2 פרוסות לחם לבן או 5 כפות פירורי לחם
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית א. מרק בצל
  • כפית פפריקה
  • מלח ופלפל
  • 1 בצל
  • סלסלת פטריות שמפניון
  • 3 כפות שמן זית

 

לציפוי וטיגון:

  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מניחים את הלחם בתוך קערה עם מים וממתינים כ-5 דקות עד שהלחם יהיה רך לחלוטין. סוחטים היטב מכל המים ומעבירים לקערה. אם משתמשים בפירורי לחם מדלגים על השלב הזה.
  2. חותכים את הבצל והפטריות לקוביות.
  3. במחבת, על אש בינונית, מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 5 דקות. מעבירים לקערה עם הלחם ומצננים מעט.
  4. קוצצים את הפטרוזיליה דק ומוסיפים לקערה.
  5. מוסיפים את שאר המצרכים לקערה ומערבבים היטב. אם יש זמן, מעבירים למקרר לחצי שעה (ועד 12 שעות) עטוף בניילון נצמד.
  6. יוצרים קציצות מהתערובת ומצפים בפירורי לחם.
  7. מטגנים במחבת עם שמן בגובה ס"מ עד שהקציצות זהובות משני הצדדים.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות