שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות ברוטב סויה ושומשום

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1/2 חבילה שעועית ירוקה קפואה, מופשרת
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1/2 סלסלת פטריות שמפניון
  • 1/2 סלסלת פטריות בייבי פורטבלה
  • 1/2 סלסלת פטריות שימאג'י
  • 6 שיני שום קלופות
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר קלוף
  • 1/2 צ'ילי טרי
  • 6 כפות רוטב סויה
  • כף רוטב צ'ילי
  • 1/2 כפית שמן שומשום
  • מלח
  • 3 כפות שומשום

הוראות הכנה

  1. חותכים את הפטריות לפרוסות או רבעים.
  2. חותכים את הצ'ילי והשום לפרוסות דקות ואת הג'ינג'ר לקוביות קטנות.
  3. מחממים היטב ווק עם שמן קנולה ומטגנים את השום, הצ'ילי והג'ינג'ר במשך דקה. תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן במשך 3 דקות.
  5. מוסיפים שעועית ומטגנים, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהפטריות מתרככות.
  6. מזלפים רוטב סויה, רוטב צי'לי ושמן שומשום ומערבבים במשך דקה.
  7. מפזרים שומשום ומגישים.

מתכונים דומים

  • מחבת פטריות וירוקים - ‎⁨שנהב בנימין

  • לזניית פטריות חגיגית

  • פטריות ממולאות עם כרישה וערמונים מקורמלים - ‎⁨שנהב בנימין

  • אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • צ׳יפס גבינה ופטריות שמפיניון פריכות ומעולות

  • לכל המתכונים