מתכון מעורב ירושלמי טבעוני - גיא שוקרון
מצרכים
- בצל גדול חתוך לרצועות
- שמן זית (4 כפות)
- פטריות מכל הסוגים
- חצי כפית כמון
- חצי כף חוואיג למרק
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
- רבע כפית כורכום
- חצי כפית בהרט
- שום כתוש לפי הטעם
הוראות הכנה
- מקפיצים את הבצל והפטריות, מוסיפים את התבלינים ביחד עם חצי כוס מים
- ומבשלים עם מכסה כ20 דק (על מנת שהכל יקבל תערובת אחת ומלאה בטעם)
- לוקחים פיתה קלה, מוסיפי טחינה או חומוס, כמה כפות מהמעורב
- ופשוט טורפים את זה