מתכון מעורב ירושלמי טבעוני - גיא שוקרון

time-cook
הכנה - 25 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • בצל גדול חתוך לרצועות
  • שמן זית (4 כפות)
  • פטריות מכל הסוגים
  • חצי כפית כמון
  • חצי כף חוואיג למרק
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • רבע כפית כורכום
  • חצי כפית בהרט
  • שום כתוש לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מקפיצים את הבצל והפטריות, מוסיפים את התבלינים ביחד עם חצי כוס מים
  2. ומבשלים עם מכסה כ20 דק (על מנת שהכל יקבל תערובת אחת ומלאה בטעם)
  3. לוקחים פיתה קלה, מוסיפי טחינה או חומוס, כמה כפות מהמעורב
  4. ופשוט טורפים את זה

מתכונים דומים

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

    צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

  • מתכון לפסטה לבנה

    מתכון לפסטה לבנה

  • לכל המתכונים