מתכון מעורב ירושלמי טבעוני - גיא שוקרון

time-cook
הכנה - 25 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • בצל גדול חתוך לרצועות
  • שמן זית (4 כפות)
  • פטריות מכל הסוגים
  • חצי כפית כמון
  • חצי כף חוואיג למרק
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • רבע כפית כורכום
  • חצי כפית בהרט
  • שום כתוש לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מקפיצים את הבצל והפטריות, מוסיפים את התבלינים ביחד עם חצי כוס מים
  2. ומבשלים עם מכסה כ20 דק (על מנת שהכל יקבל תערובת אחת ומלאה בטעם)
  3. לוקחים פיתה קלה, מוסיפי טחינה או חומוס, כמה כפות מהמעורב
  4. ופשוט טורפים את זה

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות