מתכון מעורב ירושלמי טבעוני - גיא שוקרון

time-cook
הכנה - 25 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • בצל גדול חתוך לרצועות
  • שמן זית (4 כפות)
  • פטריות מכל הסוגים
  • חצי כפית כמון
  • חצי כף חוואיג למרק
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • רבע כפית כורכום
  • חצי כפית בהרט
  • שום כתוש לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מקפיצים את הבצל והפטריות, מוסיפים את התבלינים ביחד עם חצי כוס מים
  2. ומבשלים עם מכסה כ20 דק (על מנת שהכל יקבל תערובת אחת ומלאה בטעם)
  3. לוקחים פיתה קלה, מוסיפי טחינה או חומוס, כמה כפות מהמעורב
  4. ופשוט טורפים את זה

מתכונים דומים

  • לזניה עם פטריות ורוטב בשמל

  • נודלס אטריות אודון עם פטריות

  • סלק ממולא בבורגול - מתכון בריא וטעים

  • פילה לברק עם פטריות פורטבלו של מרינה מטוגנות

  • קובה בורגול עיראקית מטוגנת במילוי בשר ופטריות מרינה - יהודית בטיטו מנבחרת ישראלי קיטשן

  • לכל המתכונים