מתכון מעורב ירושלמי טבעוני - גיא שוקרון

time-cook
הכנה - 25 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • בצל גדול חתוך לרצועות
  • שמן זית (4 כפות)
  • פטריות מכל הסוגים
  • חצי כפית כמון
  • חצי כף חוואיג למרק
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • רבע כפית כורכום
  • חצי כפית בהרט
  • שום כתוש לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מקפיצים את הבצל והפטריות, מוסיפים את התבלינים ביחד עם חצי כוס מים
  2. ומבשלים עם מכסה כ20 דק (על מנת שהכל יקבל תערובת אחת ומלאה בטעם)
  3. לוקחים פיתה קלה, מוסיפי טחינה או חומוס, כמה כפות מהמעורב
  4. ופשוט טורפים את זה

מתכונים דומים

  • לזניית פטריות חגיגית

  • אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • קנלוני מטוגן במילוי פטריות וגבינות @STAVIS

  • פסטה ברוטב שמנת פטריות - מתכון של עדי גירצמן התפריט

  • עראיס בשר ופטריות על האש ליום העצמאות - רונית טברון מישראלי קיטשן

  • לכל המתכונים