שניצלוני פטריות - דניאל וגנר

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מרכיבים

לשניצלונים:

  • חבילת פטריות מיני פורטבלו 'מרינה'
  • קערה ראשונה: מים מעורבבים עם קמח, עד למרקם של טחינה סמיכה.
  • קערה שניה: פרורי לחם מעורבבים עם שומשום
  • שמן / שמן זית לטיגון

 

לרוטב:

  • רבע כוס רוטב סויה
  • כפית שמן שומשום
  • 2 שיני שום כתושות
  • חתיכה קטנה של ג'ינג'ר כתוש
  • מיץ מליים אחד
  • כף סילאן
  • כפית שומשום

הוראות הכנה

  1. מחממים שמן על מחבת עמוקה
  2. טובלים כל פטריה בבלילה הרטובה ואז מצפים בפירורי הלחם.
  3. מניחים בצד להתייצבות. (אחרי כמה דקות הציפוי מתייצב)
  4. מטגנים את הפטריות עד השחמה מכל הכיוונים. ניתן גם לצפות בשמן זית בעזרת תרסיס ולאפות בתנור על 200 מעלות עד להזהבה.
  5. לרוטב: מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים את השומשום בסוף.

מתכונים דומים

  • כדורי פירה ממולאים בשר ופטריות מושלמים

  • ראמן עמוס פטריות ועוף @meatcurator

  • נזיד בשר ופטריות @meatcurator

  • מרק פטריות ולוקשים טבעוני @meatcurator

  • חומוס אבוקדו - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

  • לכל המתכונים