בורקס בשר וראגו פטריות מטורף - ענבר בוסקילה

time-cook
הכנה - 70 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חבילה בצק עלים מופשר (מהמקרר)
  • 2 בצלים
  • 2 חבילות פטריות שימג'י של מרינה
  • 500 גר בשר טחון
  • כפית גדושה מלח
  • חצי כפית כורכום
  • כפית שטוחה פלפל שחור
  • כפית כמון
  • 2 כפות סילאן/ דבש
  • חצי צרור כוסברה

 

מעל

  • ביצה טרופה
  • שומשום

הוראות הכנה

  1. בסיר על אש בינונית נטגן בצל קצוץ עד שמזהיב, נוסיף את הפטריות והתבלינים ונחכה עד שירדו הנוזלים.
  2. נוסיף את הבשר טחון, הסילאן/דבש והכוסברה קצוצה, נערבב ונבשל כ 10 דק עד שהבשר משחים.
  3. נוציא מהמקרר את הבצק, נפתח ונחלק ל 2-3 (מי שרוצה יכול לרדד מעט את הבצק שלא יצא עבה מידי) נחלק את הבשר ונסגור בצורה שלא יברח הבשר
    אני מהשאריות של הבצק רדדתי ועשיתי רצועות מעל הבורקס, (לאחר מכן אני ממליצה לשים את הבורקסים במקרר ל10 דק כדי שהבצק התקרר לאחר שהתעסקנו איתו).
  4. נבריש בביצה ונפזר שומשום ולהכניס לתנור 45-60דק' על 170 מעלות.

מתכונים דומים

  • פטריות מוקפצות בסגנון אסייתי עם אורז

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

    צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

  • לכל המתכונים