פסטה פנה בעשבי תיבול

time-cook
הכנה - 15 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פנה – שקית (500 גרם), או בצורת צינורות
  • שמן זית – 3 כפות – סה"כ (30 מ"ל),
  • מלח ים – כפית שטוחה
  • פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, גרוס
  • פטרוזיליה – 5 גרם – כף – קצוצה
  • שמיר – 9 גרם – כף – קצוץ
  • כוסברה – 5 גרם – כף – קצוצה
  • סלרי – כרפס – כף-קצוץ (5 גרם), עלים קצוצים.
  • בזיליקום – כף-קצוץ (3 גרם)

הוראות הכנה

  1. מבשלים את חבילת הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מוזגים במחבת את שמן הזית, מטגנים קלות את כל עשבי התיבול ,מוסיפים את הפסטה ומקפיצים יחד כשלוש ארבע דקות
  3. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

מתכונים דומים

  • מחבת פטריות וירוקים - ‎⁨שנהב בנימין

  • פטריות ממולאות עם כרישה וערמונים מקורמלים - ‎⁨שנהב בנימין

  • צ׳יפס גבינה ופטריות שמפיניון פריכות ומעולות

  • סיגר פטריות וערמונים STAVIS@

  • סלט כרוב ופטריות חמות עם פקאן, שומשום וחמוציות - אושרית אברגיל

  • לכל המתכונים