חלה ממולאת בשווארמה פרגית ופטריות

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 קילו פרגיות
  • 2 חבילות פטריות מרינה
  • 1 בצל לבן
  • 2 שיני שום
  • כפית וחצי תבלין שווארמה
  • מלח, כמון, פלפל, פפריקה, כמון, אבקת שום לפי הטעם
  • חלה

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה
  2. חותכים את הפרגיות לרצועות ומוסיפים לסיר
  3. חותכים את הפטריות לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר
  4. מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם
  5. את החלה חותכים לשתיים ומוציאים את ה״לבן״ של החלה
  6. מניחים את החלה על טוסטר פתוח ליצירת קריספיות
  7. מכניסים את התבשיל לחלה, בין לבין מומלץ להוסיף טחינה או מיונז או כל מטבל אחר(אני שמתי איולי שום)
    לחזקים בין ביס לביס לוקחים ביס מפלפל חריף או מצ'ילי,
    ויאללה, בתאבון.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות