חלה ממולאת בשווארמה פרגית ופטריות
מצרכים
- 1 קילו פרגיות
- 2 חבילות פטריות מרינה
- 1 בצל לבן
- 2 שיני שום
- כפית וחצי תבלין שווארמה
- מלח, כמון, פלפל, פפריקה, כמון, אבקת שום לפי הטעם
- חלה
הוראות הכנה
- מטגנים את הבצל עד להזהבה
- חותכים את הפרגיות לרצועות ומוסיפים לסיר
- חותכים את הפטריות לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר
- מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם
- את החלה חותכים לשתיים ומוציאים את ה״לבן״ של החלה
- מניחים את החלה על טוסטר פתוח ליצירת קריספיות
- מכניסים את התבשיל לחלה, בין לבין מומלץ להוסיף טחינה או מיונז או כל מטבל אחר(אני שמתי איולי שום)
לחזקים בין ביס לביס לוקחים ביס מפלפל חריף או מצ'ילי,
ויאללה, בתאבון.