חלה ממולאת בשווארמה פרגית ופטריות

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 קילו פרגיות
  • 2 חבילות פטריות מרינה
  • 1 בצל לבן
  • 2 שיני שום
  • כפית וחצי תבלין שווארמה
  • מלח, כמון, פלפל, פפריקה, כמון, אבקת שום לפי הטעם
  • חלה

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה
  2. חותכים את הפרגיות לרצועות ומוסיפים לסיר
  3. חותכים את הפטריות לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר
  4. מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם
  5. את החלה חותכים לשתיים ומוציאים את ה״לבן״ של החלה
  6. מניחים את החלה על טוסטר פתוח ליצירת קריספיות
  7. מכניסים את התבשיל לחלה, בין לבין מומלץ להוסיף טחינה או מיונז או כל מטבל אחר(אני שמתי איולי שום)
    לחזקים בין ביס לביס לוקחים ביס מפלפל חריף או מצ'ילי,
    ויאללה, בתאבון.

מתכונים דומים

  • אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • קנלוני מטוגן במילוי פטריות וגבינות @STAVIS

  • פסטה ברוטב שמנת פטריות - מתכון של עדי גירצמן התפריט

  • עראיס בשר ופטריות על האש ליום העצמאות - רונית טברון מישראלי קיטשן

  • בטטה מחשי - תפוחי אדמה ממולאים בבשר ובפטריות, כשר לפסח israeli_kitchen@

  • לכל המתכונים