חלה ממולאת בשווארמה פרגית ופטריות

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 קילו פרגיות
  • 2 חבילות פטריות מרינה
  • 1 בצל לבן
  • 2 שיני שום
  • כפית וחצי תבלין שווארמה
  • מלח, כמון, פלפל, פפריקה, כמון, אבקת שום לפי הטעם
  • חלה

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה
  2. חותכים את הפרגיות לרצועות ומוסיפים לסיר
  3. חותכים את הפטריות לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר
  4. מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם
  5. את החלה חותכים לשתיים ומוציאים את ה״לבן״ של החלה
  6. מניחים את החלה על טוסטר פתוח ליצירת קריספיות
  7. מכניסים את התבשיל לחלה, בין לבין מומלץ להוסיף טחינה או מיונז או כל מטבל אחר(אני שמתי איולי שום)
    לחזקים בין ביס לביס לוקחים ביס מפלפל חריף או מצ'ילי,
    ויאללה, בתאבון.

מתכונים דומים

  • שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות ברוטב סויה ושומשום

  • בצלים ממולאים - דניאל וגנר

  • קציצות ירק ועשבי תיבול אפויות בתנור

  • תבשיל תפוחי אדמה ופטריות ברוטב חלב קוקוס וקארי

  • מתכון מעורב ירושלמי טבעוני - גיא שוקרון

  • לכל המתכונים